2777
2789
عنوان

سفره افطار+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 29343 بازدید | 548 پست
پستا یهویی اومد چشم بهم زدم دیدم 4 صفحه شد معذرت دیر شد

الان همین سفره ات بود؟

نان پنیر سبزی خرما گوجه و خیار؟؟؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی جان سفره ات عالی بود کاری به بقیه ندارم چون خودم 20 سالمه و میدونم چقدر کار سختیه و اصلا تو ذهنمم نمیگنجه بخوام مهمونی بدم و ریسک غذا درست کردن تو خونه رو کنم قطعا از بیرون سفارش میدم مطمئنم شما هم به خاطر اینکه اولین تجربه مهمون داریت بود انقدر ذوق کردی و همه چیزو تعریف کردی حرف بقیه رو جدی نگیر که منتظر یه سوژه ان تا بقیه رو به باد قضاوت و تمسخر بگیرین آخه نمیدونی همشون تو خونه کاملا نشستن و هیچ کاری انجام نمیدن !!!

ولی به نظرم بهتره ازین به بعد رعایت کنید انشالله این مهمونی باعث ابتلای کسی نشه که خاطه بدی برای کسی بمونه😊

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
اینم افطار دونفره ما البته ما پختنی نمیخوریم موقع افطار

نماز روزه هاتون قبول..😘😘

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
عهههه من که حقیقتا حرکتی نزدم واسش😳 سرکه سیب دارم دیدم تو نت زده برا پادرد (زانو)خوبه قرار بود از ...

سرکه سیب صبح با اب ولرم قاطی کن بخور برا لاغری  خوبه من یه مدت خالی میخوردم معدم داغون شد😩😩😩

روغن زیره رو . شنیدم بمالیم به شکم .چربی رو آب میکنه. من خریدم . یه ساله هنوز استفاده نکردم😁

من عرقشو گرفتم همونطور مونده تو یخچال 😂

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
این عکس قبل گذاشتنشونه  اخه نمیشد جلوی مهمونام عکس بگیرم  قرمه سبزی قرمه سبزی دیگه چه فر ...

😅😅😅😅😅 وای خدا یعنی برا سه تا پنیر و بربری و آب لیمو تاپیک زدی سفره افطار+عکس.... خب همون تعریف کردی دیگه وقتی عکسی نداری چرا سرکار میذاری🤦🏻‍♀️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اینم افطار دونفره ما البته ما پختنی نمیخوریم موقع افطار

اون چه شیک

اون زعفرونی و کاکائویی چیه؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀