2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری دروغ تایپ میکنین و این همه وقتتون رو با خیالبافی پر میکنین

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

حواستون به گوشیتون باشه😂😂😂😂

چیزی تو گوشیم ندارم که مراقب باشم💕

آدم باید ذاتش خوب باشه 

ذات آدم بد باشه بی دلیل بد همه رو میگه 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
این الکیه بابا از خودشون دراوردن گذاشتن تو پیج نی نی سایت و خانما رو بدنام کنن

آخه برامنم اتفاق افتاد یه بار رفت سر گوشیم دید یه کامنتمو.ببینم الان خیلیا گفتن براشون پیش اومده

😂😂😂این شوهر همون خانم نیست که گفت شوهرم خونه رو ترک کرده از دیروز نیومده خونه حتما رفته پیش مامان ...

نه فک کنم شوهر اون خانومه اس که دیشب درخواست گزارش میکرد 

دقیقا تاپیکاش همین بود

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
موقع بیرون رفتن از سایت خروج رو بزنین

من همیشه میزنم   شماها مگه نمیزنین؟ 

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
نه فک کنم شوهر اون خانومه اس که دیشب درخواست گزارش میکرد  دقیقا تاپیکاش همین بود

این‌میگه به روش نیاورده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

اره هستن بعضی خانوما که یه بحث کوچیک رو میان تو سایت میگن حال در واقعیت مثل این آقا شوهر براش کم هم نداشته  ولی دوست دارن جو بدن نمیدونم چی هست  

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😁از این‌به بعد باید از جملات معکوس همراه با رمز استفاده کنن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !