2777
2789

هرمادری خوشحال میشه پسرش بگ زن میخام 

مگ تور معرفی نکرده؟

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدربزرگش پدر مادرش یعنی هنوز یک هفته نیستبخاطر کرونا فوت شده بعد داشت اینجوری میگفت ک برم برات زن بگیرم ک این طرف برگشت گفت که توتازه بابات فوت شده نری چیزی نگی ابرومونو ببری

چایت رابنوش ونگران فردانباش ازگندمزارمن وتومشتی کاه میماندبرای بادها  
بعد اینم داشت میخندید و زیاد ناراصی نبود انگار ،اینم بگم ک من ۴سال از این پسره بزرگترم ولی ۳ساله باه ...

😐خا 

بچکون_این_وامونده‌رو#  

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
بعد اینم داشت میخندید و زیاد ناراصی نبود انگار ،اینم بگم ک من ۴سال از این پسره بزرگترم ولی ۳ساله باه ...

هستید نیستید نکن اینقد دیگع

بگو داریم میخونیم اسکرینا رم بزار

هرمادری خوشحال میشه پسرش بگ زن میخام  مگ تور معرفی نکرده؟

من اصلا قصدم باهاش ازدواج نیست 

چایت رابنوش ونگران فردانباش ازگندمزارمن وتومشتی کاه میماندبرای بادها  
کسی دیدین با دعا و جادو ب عشقش برسه؟

از ۳۵ تا تایپیکت ۳۰ تاش فقط درمورد همین سوال کردی ..هربارم بهت گفتیم عاقبت نداره و اخرش طلاقه...خدا کجاست که تو پیش دعانویس دنبال خواستت میگردی....اگر عشقت بخوادت بدون سحر و جادو میاد سمتت اگرم نخوادت با سحر و جادو نمیتونی نگهش داری ... یکبارم که شده به حرفام گوش کن هر بار دارم بهت میگم عاقبتش چیه