2789
چ اثری دیدی شما؟ 

من که نداشتم. ولی مطمئنم اثر خوبی نداره، و به مرور اثرش رو میذاره 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من راضی ام  تلوزیون میلی رو اصلا نمیبینم کلا بایکوت کردم

هرجور مایلین.   

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما فکر میکنی یکسرع پو ر ن نشون میدن😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

دقیقاااااااااا 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

نه همچین فکری نمیکنم. 

البته الان خودتون میدونین فیلم ها به مرور داره لختی تر و مستهجن تر میشه. 

یهو دیدین چند بعد سال کار به اونجا هام کشید و قبحش ریخت و همه گفتن ماهواره که چیزی نداره😁🌻

قضیه شده مثل ویدئو که همه میگفتن نه و خوب نیست

بابا گوشی که بدتر از ماهواره ست

لایو همه چیز توش داره

بعد بیست و خورده ای سال هنوزم ماهواره خوب و بده برام خیلی عجیبه😂

ما چندین سال داریم هیچ اثر بدی ندیدیم

تاثیرش به مروره،

یه مثالی بزنم براتون. 

میگن به قورباغه رو وقتی تو آب جوش بندازی زود قرار میکنه. 

ولی اگه ب اریش تو آب سرد و بذاری رو شعله کم کم داغ شه آب پخته میشه و دیگ فرار نمیکنه. 

اینم اونجوره

چه اثری مثلا؟

راجع به چیزی که اطلاع ندارین با قطعیت نظر ندین.

ما الان ۱۵ ساله داریم فقط از شبکه های کارتون استفاده میکنیم .همین

و به نظر من الان اوضاع اینترنت و اینستا و تلگرام خیلی بدتر و وحشتناکتره