2777
2789
همسایمون مث شما بعد ۲۰سال جدا شد دوتا هم داماد داره دختر کوچیکشم با خودشه شوهرش خسیس بود حتی میگف چر ...

آره مگه آدم چقدر میخواد عمر کنه که با معتاد یا خسیس زندگی کنه خدا کنه منم مثل اون بشم 

متوجه هستم پسرتون هم میتونه قبول کنه پدرش بیماره ،ولی طلاق سوری باعث میشه شوهرت زبونش کوتاه بشه ،ولی ...

آخه خودش هم بیمه داره خودمون میریختیم ولی دوماه دیگه نمیریره ... طلاق سوری چطوری همون هم باید شکایت کرد ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مگه آدم چقدر میخواد عمر کنه که با معتاد یا خسیس زندگی کنه خدا کنه منم مثل اون بشم 

فقط نترس همین

اتفاقا چند مورد از آشناها بیشتر از ۲۰ سال از ازدواجشون میگذره با داشتن عروس و داماد طلاق گرفتن سه مورد دیدم

فقط نترس همین اتفاقا چند مورد از آشناها بیشتر از ۲۰ سال از ازدواجشون میگذره با داشتن عروس و داماد ط ...

راست میگی.     فکر میکنم فقط منم باسابقه بالا دارم جدا میشم ..  آره فقط کمی استرس دارم و میترسم  چون از طلاق ترس دارم حتی فردا می‌خوام برم شکایت هم کلی حالم بده

راست میگی.     فکر میکنم فقط منم باسابقه بالا دارم جدا میشم ..  آره فقط کمی استرس دار ...

عزیزم این حال شما طبیعیه هر کسی توی این مرحله هست همینجوره حقوقپدرتون هست نگران چی هستی

اینایی که من گفتم همشون سنشون از شما بیشتر و زنان خاته دار بودن فقط یکیشون یک معازه کوچک لباس خونگی تازگی زده

حتی یکیشون که ۵۰ سالش بیشتره و پسراش آخوند هستن نوه دار نوه ی ۱۷ ۱۸ ساله

یکیشونم که نه پدر داره نه مادر نه خواهر نه برادر فقط سه تا دختر داره که دوتاشم ازدواج کردن نوه هم داره

خلاصه میخوام بگم وقتی نمیشه ادامه داد چاره چیه

شما سنتون خیلی کمه بنظرم آرایشگری تخصصی برو و توی مخیط شلوع زنانه باش بخدا اینقدر روحیه ات خوب میشه جالب اینکه تشویقتم می کنن ولی خودتو بیمه کن حتما 

عزیزم این حال شما طبیعیه هر کسی توی این مرحله هست همینجوره حقوقپدرتون هست نگران چی هستی اینایی که م ...

ممنونم بابت دل داری هاتون     پس از من سن بالاتر هم هست ..توکل به خدا خودش کمک من باشه 

عزیزم این حال شما طبیعیه هر کسی توی این مرحله هست همینجوره حقوقپدرتون هست نگران چی هستی اینایی که م ...

یعنی وسایل خونه هم از همسرشان گرفتن یا نه ماله من فکر نکنم بهم چیزی بده خیلی عوضی 

یعنی وسایل خونه هم از همسرشان گرفتن یا نه ماله من فکر نکنم بهم چیزی بده خیلی عوضی 

نمیدونم ولی یکیش نصف خونه بنامش بود و خودشم طلا داشت تونست یک خونه بخره یک ماشینم خرید حقوق پدر مرحومشم میگیره

حالا تو شهرستان با یک بچه ۱۲ساله خرج چندانی نداره چون دیگه خونه هم داره فک کنم ۴۵ سالش به بالا باشه

شوهرش الان التماس میکنه برگرده چون کسی نمیخوادش خونه اش که از دست داد طبقه بالای مغازش میخوابه بچه هاشم همینطور یک مرد ۶۰ ساله دیگه کی میخواد و میتونه خونه بخره و زندگی تشکیل بده واسه همین به همه همسایه ها گفته زنم راضی کنید برگرده حتی اینقد زرنگ میگه عقد شرعب کنیم ولی رسمی نکنیم تا حقوق پدرت قطع نشه

زنه هم الان ۳سال بیشتره جداشده راحته خونهشو داره ماشینشو داره بچهشو داره حقوقم داره همچین شوهری میگه میخوام چیکار راحتم ازش

بیچاره جهیزیه دختراشو با آرایشگری درآورد شوهرش خیلی خسیس