2777
2789
عنوان

ویار عجیب من😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 40 پست
بیچاره...😂 فک کن بخواد بیاد طرفت تو بگی ن نیا جلوها✋🏻🤣

بدتر میگفتم بهش

تا میدیدمش میگفتم چرا اینقدر زشت شدی میبینمت دلم یه طوری میشه😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم اونایی که تو حاملگی به شوهرشون ویار داشتند، کلا از قبل رابطه شون با شوهرشون خوب بوده؟ 

اره بابا ما ک خوب بودیم حتی همون موقع هم باهم خوب بودیم فقط حالت بده

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خب ججوری این وضعو تحمل میکردین ماهها؟

متاسفانه تو ماه سوم سقط شدولی همون سه ماه هم خیلی اذیت شدیم چون سال اول ازدواجمون هم بود. یبار جلو نشست جفتم اصلا حواسم نبود بلند بهش گفتم مگ نمیدونی حالم ازت بهم میخوره نچسب بهم شانس آوردم خواهر شوهرم زود گفت ویار داره به داداشم

متاسفانه تو ماه سوم سقط شدولی همون سه ماه هم خیلی اذیت شدیم چون سال اول ازدواجمون هم بود. یبار جلو ن ...

متاسفم.خیلی بد وسخته قطعا،من اگه اینجوری باشم شوهرم اصلا تو کتش نمیره،ازخدا میخوام مادرشوهرمو میبینم بالا بیارم که بهانه بشه نرم خونشون🤣🤣

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
متاسفم.خیلی بد وسخته قطعا،من اگه اینجوری باشم شوهرم اصلا تو کتش نمیره،ازخدا میخوام مادرشوهرمو میبینم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂خیلی باحال میشه بهش بگی حالم ازت میخوره واکنشش جالب میشه

😂😂😂😂😂😂😂😂خیلی باحال میشه بهش بگی حالم ازت میخوره واکنشش جالب میشه

همگی دعاکنید اونجوری بشه من میام واکنشش رو براتون اینجا تاپیک میزنم🤣🤣

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹