2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم بهم میگه باباتو راضی کن برامون خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 3457 بازدید | 162 پست

اصلا گول حرفای شوهرتو نخور اگر خونه مفتی مفتی بهتون برسه دیگه تنبل میشه اصلا به فکر کار نیست فقط میخوره و میخوابه چهارروز دیگه توقع داره خرج خورد و خوراکتونم پدرتون بده اصلا همچین کاری نکن پشیمون میشی

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
من‌۲۰اون ۲۷

به همسرت رک بگو فکرهام رو کردم دیدم حقارت می‌خواد برم به پدرم بگم خونه به نامم بزن اینجوری یعنی شوهرم مرد نیست عرضه نداره خونه بگیره واسه همین ولش کن همینجا بمونیم اون ۲۰ روزی که نیستی من میرم خونه بابام برگشتی بیا دنبالم 

belfijoon هستم                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا اینجورید یا از خانواده شوهر باغ میگیرید یا از برادر النگو از خانواده خودتم ک خونه!😑😑😑

😂تامین زندگی میکنن

جهت مزاح

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

اومدم حرف بار شوهرت کنم فک کردم عقدین .. حالا ک حرفاتو خوندم میگم برو حتما شهر خودت .. باباتم ک سند بنام خودت میزنه سو استفاده ای نمیتونه بکنه شوهرت .. حداقل خودت ارامش داری ..کمک دست مامانت میشی .. کلاسی چیزی بخای بری حرفه ای یاد بگیری با خیال راحت بچتو میذاری پیش مامانت .. خیلی خوبه برات از همه لحاظ حتما برو 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

به هیچ عنوان

چون بعدشم عدض تشکر میگه وظیفشون بوده واسه داداشت بیشتر دارن انجام میدن .بازم ناراضیه

توام اصلا موضوع رفتنو رو بیخیال شو تا بفهمه اهمیت نمیدی

مردا هرچی به راه دلشون کار کنی پر رو تر میشن

😂😂

والا باغ پدر شوهرشو واسه اینکه واسه بچش کادو نخریدن گرفت ازشون سر جهیزیه خواهر شوهرش همه رو شست گذاشت کنار داداشش با زنداداشش آشتی کرد از داداشش النگو گرفت الانم ک خونه بابارو میخواد😂😂

خوش اومدی عشق مامان🤍💜💙🤎

عه بازم شمایی؟؟

خوب چرا بهت برمیخوره؟؟

همینجور که شما چشمت به باغ پدر شوهرت بود ودعوا انداختی تا زد به اسم پسر نوزادت اونم از شما وخانوادت توقع داره.این به‌اون در

بعدم مگه‌ شما نبودی‌گفتی ادم شیر خام خوردست  رو مغز شوهرت کار کردی وشوهرتم گفته باغ بعدا از اسم بچه میزنه به اسم خودت؟؟خوب اینم مثل اون.

چیزی که عوض داره گله نداره

پررو_شدی_باز#  ‍ 

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
پس اینجور ک مشخصه زن گرفتی و باید مسکن اش هم تامین کنی عجباااااا واقعا واسم عجیبه پس عزت نفس آدمه ...

من فقط یه داداش دارم اونم‌میدونم که هیچوقت مخالفت نمیکنه ولی خب میترسم شوهرم پرو بشه