بچه ها من تو شهر مادرشوهرم اینا زندگی میکنم و تا شهر پدرم اینا سه ساعت فاصلس راستش دلم میخاد کنار خانواده ی خودم باشم شوهرم مرز خدمت میکنه و ۲۰روز اونجاس ۱۰روز اینجا میونم با مادر و خواهر شوهرم خوب نیست به شوهرم گفتممن اینجا تنها حتی یه دوست ندارم باهاش تا یه پارک اروینو ببرم باز تو شهر خودمون بهتره مامانم هست داداشم هست دوستام و فامیلام هستن اینجا پسرم حوصلش سر میره ولی چون شهر کوچیکه و محیطش خوب نیست نمیتونم ببرمش پارک مامان بابامم جریانو میدونن که من اینجا سختمه بابام یه سه طبقه داره که یه واحدش مستاجر توشه یه واحد خالیه داداشمم خودش دوتا خونه داره بابام بهم گفت بیاید تو واحد وسطی بشینید پول و اجاره هم نمیخاد اونجا مال خودتون ولی شوهرم میگه نه اون خونه رو بزنن به اسم تو که ما با خیال راحت بریم اونجا راستش اگه به بابام بگم میزنه به نامم ولی نمیخام شوهرم پرو بشه از طرفی اینجا سختمه شوهرمم میگه اگه خونه رو بزنن به اسمت میریم اگه نه که نمیریم بنظرتون به بابام بگم بزنه به اسمم اونجارو؟
اصلا گول حرفای شوهرتو نخور اگر خونه مفتی مفتی بهتون برسه دیگه تنبل میشه اصلا به فکر کار نیست فقط میخوره و میخوابه چهارروز دیگه توقع داره خرج خورد و خوراکتونم پدرتون بده اصلا همچین کاری نکن پشیمون میشی
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما چرا اینجورید یا از خانواده شوهر باغ میگیرید یا از برادر النگو از خانواده خودتم ک خونه!😑😑😑
😂تامین زندگی میکنن
جهت مزاح
واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
والا باغ پدر شوهرشو واسه اینکه واسه بچش کادو نخریدن گرفت ازشون سر جهیزیه خواهر شوهرش همه رو شست گذاشت کنار داداشش با زنداداشش آشتی کرد از داداشش النگو گرفت الانم ک خونه بابارو میخواد😂😂
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ