2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه نزدیک پریودی اینطور میشی که هیچ ولی اگه همش درد خفیفی احساس میکنی احتمالا کیسته

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
سلام    چطوریع

سلام عزیزم خوبی😍😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
خوبم عزیز دلم تو خوبیع😁😁😍😍😍😋😋

فدات مهربونم🥰🥰🥰چخبرااااا 

خدانکنع گلم والا هیچ دارم کارای خونروو میکنم 😁

افرین کدبانو🤣🤣🤣🤣🤣🤣با یه گوشی تو دست😜😜😜

والا یه دقه عومدم ناااعمرد ببین باز الان اومدمااا😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣😜😜😜😜😜😜😜😜😆😆😆

فدات شم جیگل😂😂

خدا نکنه نفسی عزیزی😍🥰😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز