خیدی مدیر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 عنوان خواب عشقم ☹ | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 37 پست سلامبا عشقم دو هفتس کات کردمخواب دیدم عشقم تو خونمونه دراز کشیده تعبیرش چیه؟🙁 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤ 1400/02/19 | 10:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16443 چرا؟؟؟؟ چراشو نپرس دعا کن هردوتامون خوشبخت بشیم ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 اصلااا ب سال نکشید😂 ۳ ماه بودیم ولی همون ۳ ماه خ خوشم اومده ازش ولی قیدشو زدم دیگ🤦🏻♀️ ۳ ماه باهم بودید خیلی کمه اصلا نباید دلتنگ شی اونم چون زمان طولانی ای باهات نبوده راحت دل کنده رفتهما ۵ سال و نیم باهم بودیم دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 چراشو نپرس دعا کن هردوتامون خوشبخت بشیم انشالله که هر دوتاتون خوشبخت بشید 💜 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
ping عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 2292 ۳ ماه باهم بودید خیلی کمه اصلا نباید دلتنگ شی اونم چون زمان طولانی ای باهات نبوده راحت دل کنده رفته ... بله درسته..ولی ی حس ناراحتیم دارم چون خ اصرار میکرد ک باهم باشیم ولی خب نشد ب خاطر من🤦🏻♀️🤦🏻♀️۵ سالل!!وای چقد سخته پس برات:(((
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16443 انشالله که هر دوتاتون خوشبخت بشید 💜 ممنونم انشالله شماهم بهم برسین ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 بله درسته..ولی ی حس ناراحتیم دارم چون خ اصرار میکرد ک باهم باشیم ولی خب نشد ب خاطر من🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ... چند سالش بود؟اره اونقدراام سخت نیست ولی خب دلتنگش میشم گاهی☹نمیدونم برمیگرده یا نولی میدونی چیه راهمون دوره الان سربازه افتاده تهران دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 ممنونم انشالله شماهم بهم برسین فدات دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
ping عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 2292 چند سالش بود؟ اره اونقدراام سخت نیست ولی خب دلتنگش میشم گاهی☹نمیدونم برمیگرده یا ن ولی میدونی چیه ... الان بگم میگی چقد بچه ایین😂🤦🏻♀️اون ۱۸ من ۱۷ و قبول دارم اگ بگی خ بچه ایین🤦🏻♀️چرا سخت نیس؟؟😅اخه ۵ سال باهم بودین اهاا