2777
2789
ببین ما شهری هستیم ک غریبیم. بچه م ا سال و ده ماهه بود بردم مهد گفتم باید خودمم باشم پیشش... راضیم م ...

عزیز دلم منم روحیه ام مثل شماست،اصلا طاقت ندارم بچمو تنها بذارم ،دوس دارم خودمم باشم،ولی این مهد ساعتی که گفتین همه جا هست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی ناقل چیه😄😄

😂کسی که ناقل نیس

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

از نظر اینکه از چه سنی میشه گذاشت من دیدم بچه سه چهار ماهه رو هم میذارن که طبعا اون برای بازی نیست و فقط پدر و مادر شاغلن و کسی رو ندارن بچه رو نگه داره

اما در مورد دوستمون که گفتن بی ناقل منظورشون اینه که ممکنه کسی توی مهد باشه که خدای نکرده ناقل ویروس کرونا باشه. 

نمیدونم مهدها باز هستن یا نه ولی با توجه به اینکه بچه تو اون سن خیلی نمیتونه بهداشت فردی رو رعایت کنه به نظرم بهتره تحمل کنین تا اوضاع بهتر بشه. باز بودن مهدها دلیل این نمیشه بی احتیاطی کنیم

آ خدا جاریِ  زشت نصیب همه بفرما امضات#  

دقت کن خودمونم جاری یکی میشیم شاید اون زشته ما باشیم😂

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
انقدم خنده نداشت 😑😑😑

عزیزم الان کروناست اصلا کار درستی نیست مهد بزاریش یا هرجای دیگع.

من پسرام از 6ماهگی مهد بودن چون شاغلم.

و دختر یکسالمم از سر ناچاری میبرم البته مهد نه چون کروناست از سر مجبوری میبرم خونه پرستارش .

عزیز دلم منم روحیه ام مثل شماست،اصلا طاقت ندارم بچمو تنها بذارم ،دوس دارم خودمم باشم،ولی این مهد ساع ...

اره مهد عادی هست من صحبت کردم گفتم صبح تا طهر نمیارم چند ساعت. برا پولش باید ببینی بعصیا ب صرفه تره ساعتی باهاشون حساب کنی بعضیا انقد گرون نیگن ساعتی رو، روزانه مثلا بگی من دو روز اوردم پول دو روز یا بگی من چهار ساعت اوردم پول چهار ساعت. ببین کدومش ب صرفه تره

شدنیش میشه، اما روانشناسا میگن بهترین سن برای مهد بالای سه ساله، زیر سه سال برای رشد شخصیتی و روانی کودک مضره 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊