2777
2789
دست به فلزنزن. دستکش بپوش قرص انگل هست داروخونه بگیره خودت وخانواده ات بده بخورن تایک هفته. میگن شرا ...

مگه از طریق دست قابل اتقاله؟

برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه از طریق دست قابل اتقاله؟

وای حا. نگاه چندسال پیش من اینجور شدم انگل نبود. فقط خارش داشتم میلولید. دکتربهم گفت دست به فلزنزن. خونه رو ده عفونی کنیدبالکل مخصوصآ دستگیره های فلزی. دستت دستکش یکبارمصرف کن موقع دستشویی ودستگیرهاکه همه میگیرن. قرص روبه کل خانواده دادم

وای حا. نگاه چندسال پیش من اینجور شدم انگل نبود. فقط خارش داشتم میلولید. دکتربهم گفت دست به فلزنزن. ...

انقدر خطر ناکه🥺💔

الان بهتری؟

آره. درمان من واسه 8یا9سال پیش هستش رعایت کردم. باقرص سه رو طول کشیدخوب خوب شدم. قرص‌ آب رواتیش هستا

اسم قرصت چی بود؟

باز خداروشکر خوب شدی؟

میگن به شدت لاغر میکنه درسته؟

اسم قرصت چی بود؟ باز خداروشکر خوب شدی؟ میگن به شدت لاغر میکنه درسته؟

یادم نیست اسمشو. آره خداروشکر. اون انگل خونخوارهستش که لاغر داغون میکنه درمانش هم سخت هستش. برسی به خودت زودخوب میشی

یادم نیست اسمشو. آره خداروشکر. اون انگل خونخوارهستش که لاغر داغون میکنه درمانش هم سخت هستش. برسی به ...

اها مننون❤🙏