2777
2789
عنوان

قدرت ماورایی!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ارزومه به حکمت و دانش زیاد تو هر امری دست پیدا کنم!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

جذب کردن ادما و دوست کردن خصلت های بدشون و کسایی که گناه کردن دیگه نکنن

منم به کسی که دوسش دارم برسم این محال ترین ارزومه 🥺

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
دوست دارم با گناه نکردن و تطهیر روحم، بتونم ملکوت آسمانها و زمین رو ببینم. بتونم امام زمان رو ملاق ...

واقعا میشه؟

من حس میکنم تو جوهره وجودی من نیس چون تا الان عادی زندگی کردم! این آدما از بچگی خیلی خوبن که تو ۴۰ سالگی تازه میتونن اینکارا رو کنن

بنظرت آدم چیکار باید کنه اینطوری بشه؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
نه نه اینو اصلا نگو زندگیت تباه میشع  سر خودم اومد هر چی ندونی راحت تری

یفنی تونستی ذهن بخونی 😃اینک عالیه اما چجور

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘

دوس داشتم همه بهم احترام بزارن و عزتمندانه زندگی کنم خیلی عالی مثلا بعضی روحانی ها هستن همه خیلی هواشونو دارن؟ یا بعضی مداح ها

منظورم عزت این مدلی بود

ینی همه ناخوداگاه بهم احترام و اررش میزاشتن

و اینک کاش یه قدرتی بود ک قدم رو ۱۷۰ میکرد

واقعا میشه؟ من حس میکنم تو جوهره وجودی من نیس چون تا الان عادی زندگی کردم! این آدما از بچگی خیلی خو ...

البته که میشه.

استعدادهای ارزشمندی در حوهر وجودی ما به صورت باالقوه وجود داره.که اکثرمون هیچ وقت اونها رو به فعلیت نمیرسونیم.

مهمترین راهش آموزش دیدن هست.و داشتن یک استاد خوب.

۳ تا علم رو ابتدا باید یاد بگیری.

احکام،اخلاق و اعتقادات.

پرهیز از گناه هم خیلی مهمه.

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده و بعد وفات آغاز میشه. 

عزیزم ما فرصت کوتاهی داریم تا روحمون رو برای تولد به عالم بعد آماده کنیم.

من خیلی از درسهای استاد شجاعی استفاده میکنم.تو این مسیر خییییلی میتونه کمکت کنه.

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
البته که میشه. استعدادهای ارزشمندی در حوهر وجودی ما به صورت باالقوه وجود داره.که اکثرمون هیچ وقت او ...

واتس آپ ندارن؟

من اینارو ندارم

واتس آپ ندارن؟ من اینارو ندارم

نه ندارند.

نصب کن گلم.ارزشش رو داره😊

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂