چه با حال با همیم
ببین بچه های من 2700 به دنیا میان من این طوری سیسمونی میگیرم:
چون کوچولو هستن صفرشون از بچه های دیگه بیشتر میپوشن ولی بعضی از بچه ها صفر اصلا نیازشون نمیشه
یه نکته میتونی فردا که میری بیشتر لباسایی که روشون نوشته صفر تا شش ماه یا صفر تا سه ماه رو بخری این طوری تا چند وقت میتونی تن بچه بپوشی
همه راهنمایی من نیازمند اینه که بدونم بچه بالای سه کیلو و خورده ای هست یا زیر سه کیلو تا راهنمایی درستی بکنمت
نکته یادت باشه شورت برای نی نی استفاده نمیشه پس سعی کن یکی بیستر نخر
نکته خیلی مهم اینکه ماها که توی تابستون کولر روشن میکنیم پس برای نی نی باید لباس یکم گرم بپوشیم مثلا نمیتونیم یه آستین کوتاه بپوشیم این خیلی مهمه که برای نی نی یه زیرپوش یکسره بپوشی و روش آستین بلند بپوش و یک شلوار سعی کن جنسشون نخی باشه چون توی تابستون کولر روشن میشه
من برای بچه هام کمش سه دست صفر میگرفتم سه تا چهارتا زیرپوش یکسره ، سه تا چهارتا آستین بلند ، یکی شورت ، چهار تا شلوار، یادت نره کلاه براش بخری ، پیش بند بخر دستکش یه جفت بسته و جوراب کمش دوتا بخر چون پای کوچولوشون همیشه سرده، خشک کن دو تا براش بخر ، تشک برای عوض کرده پوشک اگه میتونی براش از این تشک هایی که برای بچه های یه ساله هست بخر که بچه موضوع عوض کردن پی پی جاش نرم باشه کیف کنه نازشو بخورم، من هیچوقت ازون ابری های نازک استفاده نکردم تا بچم اذیت نشه، پتو براش اول کار اندازه ای بخر که تا دو سال بستش کنه، ازون پتو های نازک هم براش بخر، بالش و تشک خواب هم سعی کن توش لایکو نداشته باشه بچه همش گرمش میشه توش کرک باشه بهتره جنس پارچه رو هم ببین که یخ یخی نکنه بچه اذیت بشه پارچه باید نرم باشه،پشه بند یادت نره، حتی اگه شیر خشک نمیده باز شیشه شیر بخر که بهش آب جوشیده یا ازین چیزا میدی راحت باشی، بجای پارچه قنداق میتونی از پارچه خشکن استفاده کنی بازم خودت میدونی
لباس بیرونی هم حتما همونطور گفتم 0-3 یا 0-6 ماه روش نوشته بخر سرهمی هم یکی صفر بخر بازم سرهمی صفر نیازت نمیشه چون بیشتر خونه هستی
لباس سایز یک: که خیلی نیازت میشه بطوری که خیلیا اصلا صفر نمیپوشن درجا یک میپوشن بچه ریز هم باشه بعد یک ماه سایز یک میپوشه تا دو ماه بیشتر نیازشه
از همه چیز چهار تا بگیر سرهمی یکسره ، شلوار و بلوز آستین بلند و آستین کوتاه هم سه تا بخر
سایز دو : دیگه توی پاییز میوفته باید همه لباسا رو یه مقدار ضخیم تر بگیری یادت باشه توی پاییز چون نی نی داریم زودتر وسایل گرمایشی رو روشن میکنیم و یادت باشه همیشه بچه ها توی پاییز و زمستون بخاطر گرمی نق نقو میشن اگه میخوای هوای خونه رو خیلی گرم کنی پس مثل تابستون لباس بپوش بازم باید طبع و مزاج بچه رو ببینی
هر چی بچه بزرگتر میشه تعداد لباسا بیشتر میشن تا میتونی تا سایز های بالا تر بخر که بعدا هی نخوای بازار بری براش لباس بخری خیلی توی وقت برات صرف جویی میشه
از من میشنوی باز سعی کن بیشتر مراعات کنی مثلا سایز صفر رو کمتر بگیر
بجای کمد چوبی میتونی ازین کمدای پلاستیکی طرح دار برای نوزاد اومده بخری، برای مراعات میتونی نی نی لای لای نخری
ریز وسایل خیلی زیاده چطور میخوای تنها بری خیلی سخته تقریبا نشدنیه ها خیلی چیزا رو هنوز نگفتم مثلا یادت نره ناخن گیر رو بزرگتر بخر تا برای خودت راحت تر باشه شونه هم براش بخر البته من نخریدم راستی اول کار ساک نوزاد بخر تا همه چیزو توش بریزی و سعی کن برای خرید ساک بیشتر به بزرگی ساک نوزاد حساس باشی
خیلیییی کار داری بزار وزن گیری بچه مشخص بشه بعد لباسای صفر رو بخر کلی پولشه
سحریم دیر شد من رفتممممممممممممممم