میگه از وقتی ماکارانی پر روغن خورده اینجورشده چون همون لحظه اینحوری شده.تبشم ۳۴ بود
میترسم ولی
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
ول کن بچه رو تو این کرونا درمانگاه نبر گوش سوراخ کردن که واجب تیست
بمونه بزرگتربشع بدتره
نمیزاره که
میبرم جای مطمئن و خلوت
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
دختر من ۱۵ ماهشه اما سوراح نمیکنم بزرگ شد دوست داشت انجام میدم بااینکه دو جفت گوشواره داره
دوس دارم اویزون کنه
ربطی ندارع
خوشش نیومد میزاره پربشه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
چرا میزاره تا چهار پنج ماهگی میتونی ببریش بزار این پیک فروکش کنه بعد ببر
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
عزیزم من ۸ سالگی سوراخ کردم و یادمه کاملا.عمم با سوزن برام سوراخ کرد.ترسیدم اولش ولی اصلا اصلا دردی حس نکردم تا جایی که وقتی تموم شد نفهمیدم و فکر میکردم گوشمو سوراخ نکردن.سوراخ دوم گوشم هم ۱۷ سالگی زدم چون مد بود دوتا گوشواره🤭اونم زیاد دردی نداشت.به نظرم تو کرونا ریسکه و صبر کن.ویروس جهش پیدا کرده و سرایتش چند برابر شده.❤
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو❣