orangione مدیر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 عنوان رحم سرد. | مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 38 پست کسی این وضعیت داشته؟چطور باید درمانش کرد؟ گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت. 1400/02/19 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheidam عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 4410 دوسین همون مخلوط سیاه رنگ نیست که بافت عسل مانندی داره؟ دوسین کوبیده سیاه دونه و عسل محلیه دستورش تو نت هست فقط برا همون لحظه بکوب و درست کن
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 دوسین کوبیده سیاه دونه و عسل محلیه دستورش تو نت هست فقط برا همون لحظه بکوب و در ... ممنون🌹 گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 دوسین کوبیده سیاه دونه و عسل محلیه دستورش تو نت هست فقط برا همون لحظه بکوب و در ... یه سؤال دیگه هم داشتم...دوسین روی طبع هم تأثیر میذاره؟ممکنه طبع بدن رو گرم کنه؟ گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
نیلی۶۶ عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3820 منم رحمم سرد یکسره کمربند پشم شتر میبندملبنیات و مرغ و ماست و فلان نمیخورم خیلی دارم رعایت میکنم تا که حتما بشم و نی نی بیارم😁😁 خدایا دوست دارم بیام تو بغلت
بانو_آسمانی عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 1808 عزیزم جدای تغذیهبه هییچ وجه جاهای سرد مثل روی سنگ و سرامیک و... نشینحتما حتما موقع ظرف شستن پیشبند ببند که لباست خیس نشه
sheidam عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 4410 یه سؤال دیگه هم داشتم... دوسین روی طبع هم تأثیر میذاره؟ ممکنه طبع بدن رو گرم کنه؟ بله
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 منم رحمم سرد یکسره کمربند پشم شتر میبندم لبنیات و مرغ و ماست و فلان نمیخورم خیلی دارم رعایت ... انشالله که درمان بشید🌹 گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
بانو1396 عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 4131 منم طبع بدنم سرده از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 عزیزم جدای تغذیه به هییچ وجه جاهای سرد مثل روی سنگ و سرامیک و... نشین حتما حتما موقع ظرف شستن پیشب ... ممنون بابت راهنماییتون🌹 گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 منم طبع بدنم سرده کل بیماری های روحی و روانی و جسمی منشأش همین طبع سرده!ام اس و هزار تا بیماری دیگه میاره. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
_تپش_ عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 976 پرهیز جدی از سردی ها مخصوصا شب هاصبحانه ها ارده شیره سه تا چهار وعده در هفتهبستن و گرم نگه داشتن شکمخوردن گرمی ها کلاروغن سیاهدانه موضعی هم خوبه سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
sara678 عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 25965 نبات هم مؤثره؟ اره با دارچین بخور يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش صبر داشته باش!
بانو1396 عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 4131 کل بیماری های روحی و روانی و جسمی منشأش همین طبع سرده! ام اس و هزار تا بیماری دیگه میاره. اره دقیقا مدتیه دارم شیره خرما و ارده و عسل و سیاهدانه میخورم ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 اره دقیقا مدتیه دارم شیره خرما و ارده و عسل و سیاهدانه میخورم ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه&nb ... قطعا تأثیر داره. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
بهارناز5 عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 2487 کاچی هم خوبه .با نبات زعفرونی و روغن زرد گوسفندی دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن