2777
2789
عنوان

یه مادربزرگ ۷۸ ساله داریم

935 بازدید | 62 پست

خیلی ضعیفه،هیچی نمیخوره🤦😔بعد اگه همین روزا پیام بدن بهمون واسه واکسن،به نظرتون ببریمش بزنه؟خطرناک نیست؟خیلی ضعیفه اخه، بعد واکسن یه عوارضی داره ممکنه اذیت بشه!؟

ما آزادی بیان داریم                                                       آزادی پس از بیان نداریم...                                               پیشاپیش از هر کس که با دیدن کاربریم هوس ته دیگ چرب ماکارونی کرد معذرت میخوام

واسه من 80 خورده ای هستش باور میکنی از منم سالم تره 😐😐🤣🤣🤣البته واسه ماهم زنگ زدن نبردیم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
واسه من 80 خورده ای هستش باور میکنی از منم سالم تره 😐😐🤣🤣🤣البته واسه ماهم زنگ زدن نبردیم

خداروشکر😁چرا نبردین؟

ما آزادی بیان داریم                                                       آزادی پس از بیان نداریم...                                               پیشاپیش از هر کس که با دیدن کاربریم هوس ته دیگ چرب ماکارونی کرد معذرت میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر😁چرا نبردین؟

میترسیم ببریم یه چیزیش بشه خودش ک به شدت مخالفه میگه نمیرم واکسن بزنم البته کلا از دارو و امپول اینا بدش میاد خیلیییی هم وسواسی 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
میترسیم ببریم یه چیزیش بشه خودش ک به شدت مخالفه میگه نمیرم واکسن بزنم البته کلا از دارو و امپول اینا ...

آها،به هیچی نمیتونیم اعتماد کنیم🥺

ما مامان بزرگمو بردیم راضیه تا الان

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗

مامان بزرگ‌من که نزد گفت اگه خوب بود به شما جوونا میزدن 

میگه میخوان ما پیرا رو بکشن تا در شبکه بعداشت بردیمش از ماشین پیاده نشد🤣🤣🤣

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بردیم زدن هردو و راصیم

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗