2777
2789

سلام خانوما بچه من یه سالشه وقتی شیرمیخوره یجارو نگاه میکنه انگار یه چشمش بیشتر داخل میره نگرانم کسی بوده این مشکل روداشته باشه؟

دکترچشم پزشکی ببرم بادستگاه متوجه میشن یاچی؟ چون مطئنم اگه ببرم بچه ام نمیمونه وگریه میکنه ومیترسم دکتر نتونه تشخیص بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انحراف چشم داره دکترببر. همسایه ی ماپسرش کوچیکه عینک داده گفته اگه بهترنشدعمل میکنن. ایشالله که بچه ...

ای خداااا😭😭دکتر میخوام ببرم نمیدونم با دستگاه میفهمن یاچی چون بچه ام میدونم ببرم گریه میکنه 

دیشب یه دوستی تاپیک زده بود بچش اینطوری بود وگفت انحراف پنهان داره ...البته عزیزم اگه  نوزاده  همشون این مدلین تا یکی دوماه اول  الان چند ماهشه

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

ای خداااا😭😭دکتر میخوام ببرم نمیدونم با دستگاه میفهمن یاچی چون بچه ام میدونم ببرم گریه میکنه 

همون انحراف چشم آجی ببری دکترمیگه بهت زودترببری برای بچه ت بهتر ایشالله که باعینک خوب بشه. ازبچه ی نازتم سنش کمترانحراف چشم داشته غصه نخورخدابزرگه. 

حتما پیش یک متخصص استرابیسم چشمی ببر .دختر منم همین مشکل رو داشت . ولی خیلی کم بود . خودم هم‌چون تا به حال بچه کوچیک با انحراف چشم ندیده بودم اصلا متوجه نمی شدم . وقتی کوچیکتر بود مامان بزرگش چندبار بهم گوشزد کرد که چشمش انحراف داره . منم هر بار که پیش چشم پزشک میبردمش انحرافش رو مطرح می کردم ولی هربار بهم میگفتن بزرگ بشه ماهیچه چشمش درست میشه . ولی هر چی بزرگتر شد انحراف بیشتر شد . موقعیکه خیلی جدی دنبال درمانش رفتم فهمیدم متخصص استرابیسم باید ویزیتش میکرده .بالاخره توی ۱۳ سالگی با یک عمل ۱۵ دقیقه ای انحراف چشمش درمان شد . 

تو هم زودتر به فکر درمانش باش . چشم دختر من به خاطر انحراف دچار تنبلی هم شده.

این نیز بگذرد....

دوستان من بلد نیستم تگ کنم میشه کاربر بانوی وحشی رو تگ کنید اونم بیاد این مطالب شاید به دردش بخوره .

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

حتما پیش یک متخصص استرابیسم چشمی ببر .دختر منم همین مشکل رو داشت . ولی خیلی کم بود . خودم هم‌چون تا ...

عزیزم تهرانی؟الان بدنم داره میلرزه ازاسترس منم تاحالا ندیده بودم

همون انحراف چشم آجی ببری دکترمیگه بهت زودترببری برای بچه ت بهتر ایشالله که باعینک خوب بشه. ازبچه ی ن ...

خیلی میترسم به باباش میگم میگه توزیادی وسواس شدی ولی خیلی تومخمه فکرمو درگیر خودش کرده توروخدا دعا کن چیزی نباشه وسواس من باشه یااگه هست درست تشخیص بدن ..عینک خیلی سخته واسه بچه ای که مدام دست میندازه توصورتش😭