2777
2789
عنوان

انحراف چشم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها ممنونم🌸ببخشید به نظر شما توی این وضعیت کرونا برم عمل کنم؟؟؟

بنظرم نه چون بالاخره فضای مطب و بیمارستان خطرناکه. میدونم خودت روش حساسی ولی عمل ضروری ای که نیست بعدا هم میتونی عمل کنی

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK
نه دخترمو بردم پیش ایشون برای تشخیص انحراف وخیلی دقیق معاینه میکردن  ازهمه شهرها اومده بودن پی ...

ایشون بیمار جدید قبول میکنن؟ اخه چند جا پرسیدم گفتن فقط بیماران قبلی رو ویزیت میکنن

بله من از بچگی دارم با زجر درس میخونم

ایشالا  زودتر مشکلت حل میشه. من نمیتونم مشکلتو درک کنم چون من اون چشمم که انحراف داشت نابیناست مادرزادی. بازم خداروشکر کن 🙂. لطعا برای منم دعا کن 🌹💛

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK
نه دخترمو بردم پیش ایشون برای تشخیص انحراف وخیلی دقیق معاینه میکردن  ازهمه شهرها اومده بودن پی ...

ببخشید ایشون بیمار جدید ویزیت میکنن؟؟؟ اخه چند جا پرسیدم اصلا بیمار جدید ویزیت نمیکنن؟

کدوم بیمارستانه؟

کلینیک رازی _ونک

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
پروتکلها رو رعایت میکنن؟؟با بیهوشیه یا بیحسی؟ قبلش آزمایش خاصی میگیرن؟

والا برای انحراف چشم خبرندارم

اگرعمل سبکی باشه بیحسی موضعی باقطرست

بزن گوگل شماره مطبشو بردار زنگ بزن بپرس

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)