2777
2789
ایوووووووول کاااااش زودتررررر پیداش کنه  و دوباره دراومده باشین و امسال برین مصاحبه واسش 😍

حسم میگه برنده نمیشیم. اون موقع هم رفتیم مصاحبه اما ترامپ نذاشت بریم. 

ان شاء الله شما هم برنده میشید

لطفاً خواهشاً برای حاجتم صلوات بفرستید، خدا حاجت همه شما رو روا کنه🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
نه ۱۸ اردیبهشت ساعت ۸ و نیم به وقت ایران الانم چون همه دارن جواب ها رو چک میکنن شلوغه و باز نمیشه

تونستی ببینی عزیزم ؟من میرم تو سایت همه ی اصلاعاتو میگیره اما اصلا کیبوردم نمیاد که فامیلمو بنویسم . قسمته فامیلش قفله!!!!

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسم میگه برنده نمیشیم. اون موقع هم رفتیم مصاحبه اما ترامپ نذاشت بریم.  ان شاء الله شما هم برند ...

حسمون مثل هم دیگه اس

خیلس دوست دارم مثبت فکر کنم ولی چشمم آب نمی خوره

ترامپ لعنتیییی

من وقتی وارد می شم  ارور می ده

فک‌کنم درست شد. چون دیگه کامل و راحت باز میکنه برای من

6001 ایرانی امسال برنده شدن

خیلی هاشون اصلا خبر دار نمیشن. الکی ثبت نام میکنن و چک نمیکنن. اینو خوده کنسول گری امریکا گفته بود .خیلی ها هم تواناییش را ندارن. کاش ثبت نام نمیکردن!

ای خدا چی بگم از دسته بعضی این مردم 😔

من برنده نشدم شما برنده شدی؟ کاش من به جاشون بودم

من هم برنده نشدم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من برنده نشدم شما برنده شدی؟ کاش من به جاشون بودم

عزیزم اگر برنده شده بودم که اینقدر آویزون نبودم!

نمیدونم کیا برنده میشن واقعا !

با این وضعه دلار بخدا تا دمه مرزم نمیتونن برن ملت. الکی مینویسن. شانسه بقیه را هم میسوزونن 😢

عزیزم اگر برنده شده بودم که اینقدر آویزون نبودم! نمیدونم کیا برنده میشن واقعا ! با این وضعه دلار ب ...

آره متاسفانه اونم هست

دوست من الان پذیرش دانشگاهش اومده

فقط داره پول خرج میکنه و کل دارایش داره می ره

ولی میدونی یه امید بود واسه رفتن

که به ناامیدی خوردیم

آره متاسفانه اونم هست دوست من الان پذیرش دانشگاهش اومده فقط داره پول خرج میکنه و کل دارایش داره می ...

پزیرش از کجا ؟

منظورت خرج واسه ویزاست عزیزم ؟

آره متاسفانه اونم هست دوست من الان پذیرش دانشگاهش اومده فقط داره پول خرج میکنه و کل دارایش داره می ...

گلم اینکه گفتی کله داراییش داره میره را متوجه نشدم چرا !