2777
2789

داشتم با رفقیم چت میکردم اصلا اصلانم حواسم به ساعت نبود بعد یهو دقیقا تو ساعت

9:9دیقه گفتم (فردا تولد عشقمه)

یعنی اصن به طور کاملا اتفاقی این جمله رو تو این ساعت رند گفتم 

بنظرتون حکتی توش هس؟

اخه خیلی وقته همش اعدادای رند میبینم بیشتر هم ساعت رند

تو فال های اینترنتی هم ک میگیرم همش چیزای خوب میاد

مثلا یبار گفته بود سفر در پیش داری در صورتی که اصن براش برنامه نداشتیم ولی یهو مامانم تصمیم گرفت بریم یه سفر یکی دوروزه...اصن دهنم وا مونده بود

اینم بگم که با عشقم  کاتیم منم کلا بلاکش کردم

فقط خواهشا نرین رو دور نصیحت و اینکه فراموش کنو لیاقت نداشت و زندگیتو بکن.....    

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

نه =/

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رند بودنشو ک نمیدونم ولی اعداد تو دنیایکائنات مفهوم خاصی دارن یعنی باعدد باهامون حرف میزنن هرعددم معنی خاص خودشو داره اینکه همیشه یه عددو جاهای مختلف ب مراتب ببینی یعتی کائنات دارن یه پیامی بهت میدن حالا بستهبه عددت  

تیکر بارداری نیست .
رند بودنشو ک نمیدونم ولی اعداد تو دنیایکائنات مفهوم خاصی دارن یعنی باعدد باهامون حرف میزنن هرعددم مع ...

ممنون عزیزم

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون