2777
2789
عنوان

همش شوهرمو میزنم🥺😣

| مشاهده متن کامل بحث + 5680 بازدید | 156 پست

لااله_الا_الله#  

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

یدونه دفترچه بردار هر روز صبح تصمیم بگیر خودت رو کنترل کنی و شب بنویس که از چیا عصبانی شدی . اینطوری می فهمی تو کدوم موقعیتها بیشتر عصبانی میشی بهتر میتونی خودت رو کنترل کنی. یکی هم تو لحظه عصبانیت هی صلوات بفرست و به خودت بگو که چیزی مهمی نیست و این احساس تو تا چند دقیقه رفع میشه و نباید رفتاری کنی که پشیمون بشی و شب بخوای تو دفترچه ات بنویسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐 حالا این همه مردا الکی زنو میزنن، ایشونم یه خانوم که همسرشو میزنه که الانم دنبال راه حلشه😐

زدن وحشیانه اس. انسانی نیست

اگه یه زن هم از شوهرش کتک بخوره بار اول بزنه تو دهن شوهرش طرف دیگه جرات نمیکنه

دو طرفه منظورم بود

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀
بر حسب عادت اینجوری شدی یه مدت کاملا جدی تمرین کن اصلا کتکش نزنی و خودتو کنترل کنی همین که عصبانی ...

شوهرم تپلم هس هر وخ میزنم میگه منکه دردم نمیگیره بزن بعد بیشتر حرصم میگیره بیشتر میزنم بازم همینو میگه کرم داره انگاری

خدایا کرونا رو تموم کن   

من مجردم ولی فک کنم از اوناییم که شوهرمو زیاد بزنم و دست بزن داشته باشم...😐 باید رفت پیش روانشناس...

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت...من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش... هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت...همه کس طالب یارند چه هشیار چه مست... همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت...💜

اگه شوهرتون مثل همسر من بود یه دفه اومد سراغ من من یدونه کوچک به پاش زدم که از خواب بیدارم نکنه هچین زد با لگد که کمرم شکست و چند ساله درد میکنه اگه یه بار میزدت جرات نمیکردی بزنی 

ن نمیزنه اصلا و به هیچ وجه از حرص خودشو میزنه ولی منو نه یبار انقد از اینکه با سیلی زدمش ناراحت شد خ ...

واقعا؟؟

مشکلت جدیه پس چرا انقد زدی گناه داره 

شوهرمنم یه مدت اینجوری بودالبته من به شدت تو نمیزدم ولی یجا مث بمب ترکید