2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یکی هم هست فقط گیر دعا نویس هست به من درخواست داد قبول کردم بعد میگه دعا .آخه من گفتم یکی بادعا ازدواج کرد ولی  راضی نیستن .میگه من به طلاق بعدش راضی هستم .منم لغو کردم دوستی رو هی مدام درخواست فقط پی دعانویسه

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
یکی هم هست فقط گیر دعا نویس هست به من درخواست داد قبول کردم بعد میگه دعا .آخه من گفتم یکی بادعا ازدو ...

توهم بگو من دعا نویس نیستم اشتباه گرفتین

🌹🌹🌹
توهم بگو من دعا نویس نیستم اشتباه گرفتین

انگارمشکل روحی روانی داره .وقتی مردی ادمو نخواد .بزور مگه میشه 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

روزه میگیری لاغر هم میشی یانه

انگارمشکل روحی روانی داره .وقتی مردی ادمو نخواد .بزور مگه میشه 

چی بگم زورکی دوست داشتن که فایده نداره مردی که دوستمون داره هرروز دعوا وای به حالی که نخواد

🌹🌹🌹

قبول باشه برای منم دعا کن تو شهر غریب تنهام و دل شکسته 

قبول باشه برای منم دعا تو شهر غریب تنهام و دل شکسته 

انشاالله به خواسته دلت برسی برای سلامتی منم دعا کن من تصادف کردم فراموشی گرفتم و چشام کم دید شده

🌹🌹🌹
انشاالله به خواسته دلت برسی برای سلامتی منم دعا کن من تصادف کردم فراموشی گرفتم و چشام کم دید شده

ناراحت شدم عزیزم 😔😔😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز