2777
2789
عنوان

قدم بلنده😭

4052 بازدید | 256 پست

وای نمیدونم چیکار کنم من قدم ۱۷۵ و اصلا خوشحال نیستم اینکه از بقیه دخترا بلندترم حس زدی برام داره 

۶۷ کیلوام 

سایز پام۴۰-_۴۱😭😭

اصلا نمیتونم کنار بیام  حتی از خونه ام زیاد بیرون نمیرم با خاطرش 😭

میدونم الان همه از رو ترحم میگید ک خیلی خوبه و همه دوست دارن قدبلند باشن 

ولی تروخدا بهم بگید چیکار ک بتونم با قدم کنار بیام و بتونم دوسش داشته باشم و ازش خجالت نکشم😭😭😭

رو هيكلت كار كن

قد بلند و خوش هيكل بااشي قشنگه

ولي قد بلند لااغر و صااف بده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا درکت میکنم.

من ۱۷۰ ام وزنم ۶۷ البته حاملم.

سایز پامم ۴۰ و ۴۱

همیشه هم کنایه میشنوم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

کاش قدامون عوض میشد 

ناراضی نیستم از قدم اما ده سانت بلندتر بودم عالی میشد

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

من از رو ترحم بهت نمیگم واقعا میگم قدت ضایعس😐💔👌🏻

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

عزیزم منم دقیقا همینم فقط سایزم 39_49

ناراحتی نداره که توی خیلی از کشور ها مدل هارو از قد بلندا انتخاب میکنن

بابام بالاخره با خارج رفتنم موافقت کرد🤗 این دوسال زود تموم شه برم پیش برادرم و سرنوشتم 
.

‌کاپی؟#

کاپی_می_کنما#

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .