2821
2789
نه هیچی من امروز رفتم دندونم نشون دادم گفتم درد میکنه گف رسیده ب عصب باید عصب کشی بشه گفتم نیازی ...

دردمیکرد اگه درد میکرد عفونت داشت باید چرک‌خشک کن‌میخوردید اگه‌درد نداشتین عفونت نداشته 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دردمیکرد اگه درد میکرد عفونت داشت باید چرک‌خشک کن‌میخوردید اگه‌درد نداشتین عفونت نداشته  

نه درد داشتم بعد موقع عصب کشی هی سوزن بمن نشون میداد میگف ببین پر از چرک و عفونت

نه درد داشتم بعد موقع عصب کشی هی سوزن بمن نشون میداد میگف ببین پر از چرک و عفونت

اون چه دکتری بوده هیچ دکتری وقتی عفونت دندون داشته باشه درست نمیکنن یک هفته میگن باید انتی بیوتیک مصرف کنید بعد بیاید  عفونت داشته که الان اذیت میشید انقدر 

اون چه دکتری بوده هیچ دکتری وقتی عفونت دندون داشته باشه درست نمیکنن یک هفته میگن باید انتی بیوتیک مص ...

حالا دردش جهنم..ینی بنظرت خوب عصب کشی نشده 

این همه درد میکشم حداقل خوب بشه دیگ نیازی به دوباره کاری نداشته باشه

واای خدااا ...اصن ازش مشخص بود فقط به فکر پول بود

یکاری کن اگه‌عنبر نثا داری سیگارو‌توشو‌خالی کن پر کن‌توش‌بکش بزار دردت بیفته

حالا دردش جهنم..ینی بنظرت خوب عصب کشی نشده  این همه درد میکشم حداقل خوب بشه دیگ نیازی به دو ...

خوب شدن میشه فقط الان خیلی اذیت میشی شروع کن الان انتی بیوتیک مصرف کن اموکسی سیلین یا سفالکسین