ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،
ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،
خودش میگه اصلا خورشتی دوست ندارم الان 5ساله که زنش هستم همش کته میخوریم همون مرغ رو بجای توخورشت بریزم سرخ میکنم پیاز میزنم بعد رب بعد اب می ریزم بعدشم برنج رو کته میکنم با ماست میخوریم اصلا توعده های غذایمون هیچ وقت قیمه یا قرمه سبزی نداریم
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
بدرد هیچی نمیخوره،از زندگی خوشش نمیاد،کاشکی هم به دنیا نیاورده بودنش