2777
2789
عنوان

یا زن سنتی باشید یا زن مدرن...چرا میخواید از مزایای هر دو بهرمند شید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10605 بازدید | 507 پست
واقعا یه جوری دارن دفاع میکنن انگار هرچی تو خونه خرج کنن فردا تمام حقوق و نصف میشه؛اول که مردای الان ...

آره دقیقا و وقتی یه مرد میتونه به تنهایی از پس زندگی بربیاد دیگه اون یه انتخابه که برای مفید بودن و اینکه از تحصیلاتت استفاده کنی  شاغل باشی و حقوقتو بتونی واسه خودت پس انداز کنی  یا خانه دار و خودتو با ادامه تحصیل و کلاسهای متفرقه و مطالعه و تربیت بهتر فرزندت سرگرم کنی نه اینکه تمام کارا روی دوش تو باشه و تمام حقوقت خرج بشه وخوشحال باشی که حقوقت برابر میشه که این عملا توی مملکت ما با این قوانینی که همش به نفع مرداست اشتباهه از ارث پدری که نصفش به خانما میرسه تا مهریه که بعد چند سال زندگی  آقایون اکثرا با خیانت و خساست  یه بلایی سر خانم میارن که بگه مهرم حلال جونم آزاد 

No Reply

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اینه که شما نه از اسلام پیروی میکنی  نه از فمینیست  اسلام میگه زن نه کار خونه بکنه ...

ینی شما دیدگاهتون اینه ک زن چون زایمان میکنه باید مهریه داشته باشه؟؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
بله  نه مهریه ی آنچنانی  ولی باید این ضرر و زیانی که در ازای بارداری متحمل میشه یجوری بر ...

درسته

من ریخته ام در رگ تو شیره جان🤰هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🥰این هم نفسی چ حس و حالی دارد😇در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چون زن بسیار لطیف و مثله گل میمونه ، همه ی زنها لیاقتشون اینه ، من معتقدم زن که از خواب بیدار م ...

درس بخونه کار کنه خدمت کنه به مردم اینا رو چرا نمیگی 

اگه اینطور که شما میگی باشه زنا چیزی بیشتر از عروسک نیستن !!!

شاد هستم  بامشاد 😐 

کم. نیستن زن هایی که چون مثل من خودشون خانه دار بودن رو انتخاب کردن تحت فشار هستن 

من. میخواستم بالاسر بچه ام باشم و خودم یک مادرشاغل داشتم، مادر من بنا به خکهنجار های زندگیش بهترین کار براش شاغل بودن بود، ولی من با ازدواج با یه آدم مسئولیت پذیر و مهربون، قبول کردم که حتی در شرایط مالی سخت زندگی کنم ولی بچه ام رو مهد کودک یا خونه ی مادر بزرگش نذارم

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

من حقوق برابر میخوام مهریه نمیخوام مهریه من 5 تا سکه است اونم محضر دار زد گفت بدون مهریه نمیشه اون موقع سکه 900 هزارتومن بود قرار شد همه چی برابر باشه اما همسرم زیر همه چی زد گفت این خبرا نیست نمیخوایی میتونی بری راهت بازه😢😢😢 ما حقوق برابر و قانونی میخواییم یعنی جز حقوق ما زنها باشه

چون زن بسیار لطیف و مثله گل میمونه ، همه ی زنها لیاقتشون اینه ، من معتقدم زن که از خواب بیدار م ...

میخوای زن اصلا زندگی‌نکنه؟چون ممکنه در طول زندگی هم پژمرده بشه...

حتی بنظرم خوبه که درسم نخونه اگاهیش کم باشه چون روتین زندگی که برای یک زن درنظر گرفتی حتی از ده کوره هم اونورتر بلدن

میخوای زن اصلا زندگی‌نکنه؟چون ممکنه در طول زندگی هم پژمرده بشه... حتی بنظرم خوبه که درسم نخونه اگاه ...

متوجه نشدم ، این یه بحثه ادامه دار بود ، شما از وسط کامنتها یکیشو انتخاب کردی و برداشت اشتباهه خودتو داشتی 

من از کامنت اولم مشخصه نظرم چیه و‌مطابق با تاپیک استارتر

معتقد بودم زن مدرن کسی نیست که برای گرفتن یه سری حقوق خودشو مجبور به تامین هزینه های زندگی کنه 

اگه سره کار هم میره باید با عشق و علاقه بره 

چون مطابق با روحیشه  

اینا چیه میگید !!!!!

درخواست دوستی قبول نمیکنم
درس بخونه کار کنه خدمت کنه به مردم اینا رو چرا نمیگی  اگه اینطور که شما میگی باشه زنا چیزی بیش ...

دوست عزیز من اینارو گفتم ، شما کامنتهای  منو نخوندی 

متوجه نشدم ، این یه بحثه ادامه دار بود ، شما از وسط کامنتها یکیشو انتخاب کردی و برداشت اشتباهه خودتو ...

اره من همین یدونرو برداشتم بقیرو نرسیدم ببینم ولی خب یچیز دیگم هست گاهی اشتباهات زندگی و مشکلات زند‌گی باعث میشه جایگاه ادم اونی که باید نباشه

مثلا کسی که به اجبار از پشت نیمکت مدرسه میکشنش بیرون لباس عروس تنش میکنن

ولی در هرصورت اون استقلالی که شغل به آدم میده خیلی خوبه

درسته که مرد باید خرجی بده ولی زن باید هنر پول دراوردن بلد باشه یا ازطریق تحصیلات یا هنر

و بنظرم این کاری هست که وظیفه هر زنی هست

اما خب خیلیا هستن که تحصیلات بالایی ندارن یا مهارت و هنری ندارن خب نمیرن اینارو پشت میز بنشونن که...هرکس با توجه به شرایط و تواناییاش کارمیکنه این مثل این میمونه که یه آشپز یا کمک آشپز رو که کارش پخت وپزهست مسخره کنن

اره من همین یدونرو برداشتم بقیرو نرسیدم ببینم ولی خب یچیز دیگم هست گاهی اشتباهات زندگی و مشکلات زند‌ ...

بله درسته 

من تو کامنتهام اشارم به لیاقت زن و جایگاه واقعیش بود ، و‌تعریف مدرن بودن ، نه مدرنی که مدرنیته میگه 

اینکه زن ها متوجه شدن جایگاهه واقعیشون کجاست و هیچ‌نظامی از سرمایه داری بگیرید تا.... نمیتونه این جایگاه رو ازشون بگیره ، منظورم فمنیسم و اینجورچیرها نیست 

من درمورده نگرش درست گفتم ، نه واقعیته موجود 

اینکه خیلی ها در غرب بهش رسیدن ، اما ما هنوز همچین چیزی برامون عجیبه واصلا هم تعجب نداره  خیلی ها بهش معترض باشن 

چون ذهنیتشون اینجوری شکل گرفته ، اگه به من اعتراض نمیکردن جای تعجب داشت

بله درسته  من تو کامنتهام اشارم به لیاقت زن و جایگاه واقعیش بود ، و‌تعریف مدرن بودن ، نه مدرنی ...

ببین من اصلا منظورم نیستا که زن فقط کارکنه

خودم شاغلم ولی خب من عقیدم اینه خانم اگه قراره شاغل باشه بهتره کارمند باشه که فقط ذهنش درگیر کار باشه نه جسمش 

چون جفتش باهم واقعا سخته

بابام همیشه بمن میگه دراینده هرگز از کار و درامدی که به دست میاری به عنوان اهرم فشار استفاده نکن که بخوای سرهمین چیزا زندگیتو خراب کنی ولی من حس میکنم هرجا که ادم احساس کرد نمیتونه ادامه بده طلاق بگیره چون مردمی که از طلاق کسی دست مایه میگیرن از بی عرضگیشم سوژه میسازن

ببین نی نی سایت دیدگاه عجیب غریبی دارن مثلا انتظارشون اینه یه شاهزاده سوار براسب بیاد سراغشون از اسلام فقط مهریه نفقه رو قبول دارن و چیزایی که به ضررشونه قبول ندارن

یا اینجا جو طوریه خیلی از فرهنگا مال گذشتس یه نمونش همون کودک همسریه اصلا متوجه نمیشن ضربه ای که ادم از اینجور ازدواجا میخوره تبعاتش خیلی بیشتر ازاینه تو این سن دوست بشه باکسی...

ولی خب من خودم ترجیح میدم یه مادر شاغل باشم تا یه مادر خانه دار