2789
تروخدا کسی راه حل برای جوش زیرپوستی نداره؟؟؟؟ 🥺😭😭😭

یخ بذار

آب برنج هم بزار تو قالب بزار یخ ببنده از من خوب شدن 

توت هم بزنی عالیه 

کلیندامایسن هم بزن

الان صورت من خوب شده

یخ بذار آب برنج هم بزار تو قالب بزار یخ ببنده از من خوب شدن  توت هم بزنی عالیه  کلیندام ...

آب برنج و با نمک بزارم یا نها؟ ژل کلیندامیسین؟؟ 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فیشال

و لیزر در نهایت

اگر هم ریسک میخوایید کنید لایه بردارنئوستراتا فکر کنم 2500میشه اا دیگه غول لایه بردارهاست

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.

کرم ضد لک سینره،فقط روی لک بزنید و یک ساعت بعد بشورید این کرم رو تا چند ماه مصرف کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.اول کرم رو روی بازو تست کنید معلوم بشه حساسیت داری یا نه.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
نه نمک تزاری سیاه میشی محلول کلیندامایسن به آب خیار هم خوبه

محلولشو سبز رنگه؟؟؟ 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
منم شهرستانم دختر دارن اخه مگه چیه که نباشه

عزیزم  إن شاءألله که گیرم بیاد،،الآن رفتم فروشگاه اینترنتی انار دارو،از مسئول فنی پرسیدم گفتن موجود هست،،یه سؤال فقط مهربونم :وقتی مادرتون کرم رو قطع کردن لکه ها برنگشتن یا مثلا بیشتر بشن ؟؟؟

عزیزم    إن شاءألله که گیرم بیاد،،الآن رفتم فروشگاه اینترنتی انار دارو،از مسئول فنی پرسیدم ...

نه اصلا پوستش عینه شیشه شفاف و بدونه لکه

قلب موجود وحشییه ، واسه همینه ڪه دنده هامون مثل یڪ قفس عمل میکنه !
مرسی مهربونم شرمنده سؤال زیاد پرسیدم الآن مادر گرامی تون چند وقته میزنه صورتش؟پس کرم خوبیه بخرم ؟منم ...

دیگه نزد از وقتی لکاش رفتن

قلب موجود وحشییه ، واسه همینه ڪه دنده هامون مثل یڪ قفس عمل میکنه !