مهساش مدیر عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 6005 عنوان عکس لبم ..کج نیست به نظرتون رژم | مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 61 پست 1400/02/18 | 15:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8948 تو هم که بی اعصاب🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 متاسفانه🤣💔✌🏻 طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
چیتان_پیتان عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 2582 من خوب زدم رژمو؟😃 این خوبه بیرون نزدی رنگ امیزیت خوبه مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 این خوبه بیرون نزدی رنگ امیزیت خوبه رنگ آمیزی😃😃😃😂 برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
farnosh1 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 6582 از خط زدی بیرون بدجوری هم تیزش کردی رنگش هم به پوستت نمیاد بزرگترین دشمن هرکس خودشه
farnosh1 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 6582 رنگ آمیزی😃😃😃😂 رژ شما هم رنگش خوب بود هم درست زده بودی هم به پوستت میومد بزرگترین دشمن هرکس خودشه
چیتان_پیتان عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 2582 رنگ آمیزی😃😃😃😂 اره دیگه 😂من ارایش میکنم شوهرم میگه صافکاری نقاشی مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...
minuuu عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 1393 یه بار یکی از دوستان قبل یه مهمونی برای من رژمو کشید، بالای لبم، تا زیر دماغم اومده بود، میخواستم پاکش کنم میگفت نه عادت نداری بیا یه شب عادت میکنی، دیگه باید عادت کنی رژتو بالا بزنی😬😬😬همون جوری رفتم ولی عکساشون پاره کردم، نامه هاشم پاره میکنم
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 رژ شما هم رنگش خوب بود هم درست زده بودی هم به پوستت میومد مرسی گلم برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 اره دیگه 😂من ارایش میکنم شوهرم میگه صافکاری نقاشی چشونه این مردا،شوهر من میگه بتونه کاری😂😂 برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
چیتان_پیتان عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 2582 چشونه این مردا،شوهر من میگه بتونه کاری😂😂 از حسودیشونه😂من یه بار مچشو گرفتم داشت رژ میزد حسود مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 از حسودیشونه😂من یه بار مچشو گرفتم داشت رژ میزد حسود وا جدی؟شوهر من موهاشو بزور میره آرایشگاه کوتاه بکنه ازین کارا نمیکنه😂 برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
minuuu عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 1393 چطوری میشه قشنگ و ملیح ارایش کرد؟ برای کسی ک صفره نباید از همه وسایل استفاده کنی فقط جایی که حس میکنی نیاز هست، به نظرم یه کرم و رژ و ریمل کافی و قشنگه