2777
2789
عنوان

چت اخرمون

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 34 پست
و لعنت بر ادمهایی تا یکم پول دورشونو میگیره یادشون میره کی تو نداریاشون باهاشون مونده

یه بازه ای خوابگاه بودم پدرم بخاطر همین باهام لج کرده بود کمک مالی نمیکرد منم دستم خالی بود دنبال کار میگشتم یادمه یه هفته نون و پنیر خوردم تا کار گرفتم ولی جیکم درنیومد ، انقدر وقیح بیاد به من بگه ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب دوست داشتی با کسی ازدواج کنی که سال ها باهم ازدواج کنید بچه بیاری و پیر شی  و بعد اون همه س ...

اره رفتنش که میدونم به نفعم شد ولی میدونی حس میکنم یه چیزی ته دلم شکست یه لحظه حس کردم دنیا رو سرم اوار شد .... انتظار داشتم تموم کنه و بره ولی اینکه بیاد تو روم وایسته و بگه که ....

پنج سال چیکار کرد برات که نتیجه گرفتی دوست داره

هیچ کار .... همش میگفت فرصت بده من برات وقت میزارم بهت توجه میکنم زندگی و درست میکنم هی فرصت فرصت تا تهش از صبر کردن خسته شدم باهام تموم کرد امروزم که اینا رو بهم گفت ...

اره میتونی به خدا بسپاریش و رهاش کنی فکر کردن به این ادم کثیف و دلتنگ شدن براش گناه کبیره است به خ ...

امیدوارم روزی بفهمه و سرش بیاد با من چیکار کرد ....

اره رفتنش که میدونم به نفعم شد ولی میدونی حس میکنم یه چیزی ته دلم شکست یه لحظه حس کردم دنیا رو سرم ا ...

اره احساس احمق بودن بهت دست داد مگه ن؟ (ببخشید اینقد رک میگم ) اینکه چقد اشتباه کردی ک تمام زندگیت رو بپاش ریختی حست کاملا طبیعیه خواستی حتی براش گریه کن و احساساتت رو تخلیه کن

اما حواست باشه خدا دوست داشته ک کاری کرده با ادم سمی و اشتباهی وارد رابطه نشی ببین چ کاره خوبی کردی ک خدا اینطوری جوابتو داده رفیق =)♡

امیدوارم روزی بفهمه و سرش بیاد با من چیکار کرد ....

میاد سرش 

ولی هر چی تو کمتر بهش فکر کنی زندگی بهتری داری

نذار یه ادم کثیف وقتت رو بگیره

خدا لعنت کنه کسایی را که با دل دختر مردم بازی میکنند 

میاد سرش  ولی هر چی تو کمتر بهش فکر کنی زندگی بهتری داری نذار یه ادم کثیف وقتت رو بگیره خدا ...

واقعا خدا لعنتش کنه ، همیشه فک میکردم اگه واقعا عاشق یکی باشم همه چی درست میشه همش میکفتم صبر کنم تا درست شه اصلاح شه .... ولی نمیدونستم انقد روش به روم باز میشه که ......

دقیقا احمق بودم. خدا خودش همراهم باشه .....

الان ک گفتی داری دکتری میگیری نشون میده چقد ادم لایق و پرتلاشی هستید با همون فرمون برو جلو واسه پیشرفت های بیشتر و زندگی بهتر لایقش هستی فقط یادت باشه ک تمام وقتت رو حروم فک کردن ب یه آدم سمی نکنی

الان ک گفتی داری دکتری میگیری نشون میده چقد ادم لایق و پرتلاشی هستید با همون فرمون برو جلو واس ...

میترسم موفق نشم اونوقت این ادم به خودش میگه باعث و بانیش من بودم که این تا الان این شده ....