2777
2789
عنوان

به نظرتون ابروم رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین فکر و میکنم

اگه به خودت مطمئنی که به کسی نگفتی خب اون گفته . هک و اینام حرفه . اون به یکی اعتماد کرده و گفته و .. واینطوری شده .

بعدم دختر خوب با غریبه ها هر چی دوست داری بچت و برو و بیا . ولی با فامیل سوتی نده .

الانم تو فاز این نباش مامانش چی فکر میکنه.  تو حالا ۱۸سالته وقت ازدواجت نیس

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
اگه به خودت مطمئنی که به کسی نگفتی خب اون گفته . هک و اینام حرفه . اون به یکی اعتماد کرده و گفته و . ...

فدای حرفات یعنی حرف دلم بود گفتی الاناون با پسر خالش گفته که اونم منو میخواست و مامانش خاستگاری کرده بود برا اینده ولی فک کنم یا اونه یا پسر خاله منه که گفته چون دوست پسرم میگفت من اکانت اینیستام رو دادم اون برام باز کرده منم فک کنم چون همه چیش پسورد و اینا رو شاید بدونه کار اون باشه لو بده بدبختانه دیر فهمیدیم

😏😂والا چیکار کنم گفتم که پشیمون تر از همیشم

🤷‍♀️

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

حالا من جلو همه فامیل چچی بگم اگ پرسیدن و چیکار کنم خب به مت چه پسره با اکانت دختر اومده من خاک بر سرم بک دادم حالا من جلو بقیه چی بگم و چیکار کنم دخترا مرسی بگین سن الله

فدای حرفات یعنی حرف دلم بود گفتی الاناون با پسر خالش گفته که اونم منو میخواست و مامانش خاستگاری کرده ...

خب احتمال پسرخاله تو قوی تره 

به دوستت بگو پیچشو دیلیت اکانت کنه کلا 

حالا من جلو همه فامیل چچی بگم اگ پرسیدن و چیکار کنم خب به مت چه پسره با اکانت دختر اومده من خاک بر س ...

هیچ کس از تو چیزی نمیپرسع . نگران نباش .

بعدشم حرفی شد بگو اسکولش کرده بودم 😐

خب احتمال پسرخاله تو قوی تره  به دوستت بگو پیچشو دیلیت اکانت کنه کلا

گفتم گفت دیلیت میدم ولی به نظرت من چیکار کمم جلو فامیل یا چی بگم ؟به همه اگ از من پرسیدن

هیچ کس از تو چیزی نمیپرسع . نگران نباش . بعدشم حرفی شد بگو اسکولش کرده بودم 😐

😂😂مامانش از خداش بود با پسرش باشم ولی الان مثلا ادای مامان خوب رو درمیاره میخوان به گوش بابام برسه که ابروم رفته بگیرن ازش من رو 

گفتم گفت دیلیت میدم ولی به نظرت من چیکار کمم جلو فامیل یا چی بگم ؟به همه اگ از من پرسیدن

به نظر من که کلا با پسره کات کن. تمومش کن بره . همین