2777
2789
عنوان

بی نظیره، خواندنش رو از دست ندین

346 بازدید | 41 پست

#افکار#‍ مثبت 

🌸الإمام عليّ عليه السلام اِنَّ رَأيَكَ لا يَتَّسِعُ لِكُلِّ شَئٍ فَفَرِّغْهُ لِلْمُهِمَّ. [غررالحكم ج2 ص606]

امام عـلى عليه السلام فرمودند: فكر تو گنجايش هر چيز را ندارد، پس آن را براى آنچه «مهم» است، فارغ گردان.🌸

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم برداشت من این بود   شما برام توضیح بدید

میفرمایند، فکرت رو فارغ کن از هرچیز غیر مفیدی، تا بتونی به چیزهای مهم و مفید فکر کنی، برای من خیلی جالب بود چون روانشناس هستم و دقیقا عین حدیث ایشون تو دیگاه روانشناسان بزرگ هم هست، وقتی ذهن، دچار خطاهای شناختی میشه دیگه مجالی برای مثبت اندیشی پیدا نمیکنه  

میفرمایند، فکرت رو فارغ کن از هرچیز غیر مفیدی، تا بتونی به چیزهای مهم و مفید فکر کنی، برای من خیلی ج ...

متوجه شدم  عزیزم‌ممنونم   درست برعکس شد😅😅😅وای  بیسوادیه دیگه🤣🤣🤣🤣😉😘😘😘😘

میفرمایند، فکرت رو فارغ کن از هرچیز غیر مفیدی، تا بتونی به چیزهای مهم و مفید فکر کنی، برای من خیلی ج ...

ببخشید شما روانشناسین.میشه منو کمک کنین من بیماری پنیک گرفتم.درمان داره یانه؟چیکارکنم زودتر خوب بشم..

ببخشید شما روانشناسین.میشه منو کمک کنین من بیماری پنیک گرفتم.درمان داره یانه؟چیکارکنم زودتر خوب بشم. ...

سلام بله عزیزم، بله درمان داره، من درمان act رو به شما پیشنهاد میکنم، حتما به روانشناس بالینی مراجعه کنید و جلسات درمان ر و ادامه بدین، البته اختلال پنیک یک اختلال مستقل نیست و حتما اضطراب های دیگه ای هم دارید که باید درمان بشن 

سلام بله عزیزم، بله درمان داره، من درمان act رو به شما پیشنهاد میکنم، حتما به روانشناس بالینی مراجعه ...

من تو یه شهر کو چیکم و اینجا روانشناس خوب نیست.رفتم دکتر مغز واعصاب دارو بهم داده خیلی بی حس وبی حوصله شدم...درمانی که گفتین چه جوریه؟