2777
2789
عنوان

اموزش تله پاتی عالی

7323 بازدید | 3 پست
  1. یک محیط آرام و ساکت برای انجام تمرکز ذهنی و تله پاتی ارسال عشق انتخاب کنید. بهتر است در جایی راحت دراز بکشید یا چهار زانو با کمر صاف بنشینید و کف دست ها را روی زانو بزارید
  2. اجازه دهید ذهن و جسمتان آرام بگیرند
  3. به آرامی نفس بکشید. برای ۴ ثانیه نفس به داخل بکشید، ۴ ثانیه نفستان را نگه دارید، در مدت ۴ ثانیه نفستان را خارج کنید و برای ۴ ثانیه دیگر ریه ها را در حالت خالی نگه دارید. مجموعه ۱۶ ثانیه. آنقدر این کار را انجام دهید تا احساس آرامش کنید. بهتر است مطلب تکنیک های تنفس صحیح ویکی روان را مطالعه کنید.
  4. با چشمانی بسته به شخصی که می خواهید به او انرژی بفرستید فکر کنید. تصویر او را در ذهنتان بیاورید. از تمام جهات او را ببینید. حتی اندامش را، حتی صدایش را بشنوید. این تصویری سازی باید بسیار واضح و دقیق باشد
  5. حالا در مورد بهترین حسی که به او دارید فکر کنید. اگر این حس عشق است، عشق را حس کنید. این حس باید واقعی باشد. ببینید که او از داشتن عشق شما شگفت زده شده است
  6. دوباره به سراغ قلبتان بروید و مطمئن شوید احساسات شما واقعی و عمیق است. اگر احساس منفی یا افکار مزاحم دارید آنها را دور بریزید و فقط روی معشوق خود تمرکز کنید
  7. حالا این عبارت را در ذهنتان تکرار کنید: من بدون هیچ شکی عشقم را ارسال می کنم و این انتخاب توست که آن را بپذیری یا نه (روی صحبتتان با عشقتان است)
  8. حالا به عشقی که برای فرد مورد نظر میفرستین تمرکز کنید. به دوست داشتن و حس تعلق خود فکر کنید به وفاداری در عشق خود فکر کنید (در آموزش تله پاتی جذب عشق این نکته بسیار مهم است)
  9. تصور کنید عشقتان انرژی مثبت و عشقتان را دریافت می کند و از داشتن آن خوشحال است. آنقدر این تصویر را شفاف بسازید تا حالتان خوب شود و انرژی مثبت داشته باشید
  10. طنابی بین خودتان و عشقتان تصور کنید، ببینید او طناب را گرفته و این مسیری برای تله پاتی عشقی میان شما دو نفر است که دارد کامل می شود
  11. حالا اجازه دهید این عشق و علاقه ای که ایجاد کردین از طریق این طناب به عشقتان منتقل شود
  12. این تصورات را برای حداقل ده دقیقه ادامه دهید. او را تصور کنید که از داشتن عشق شما بسیار خوشحال است. باید تمام مراحل را احساس کنید

من میرم انجام بدم😜هر کس انجام داد و نتیجع گرقت اینجا حتما بگه❤ ،راستی تله پاتی همون لحظه جواب میده؟؟یا چند روز بعد

چرا همه امروز گیر دادن به تله‌پاتی؟؟  

حس شیشم و دعا نویس بس نبود؟؟ حالا با این میخواین زخمیمون کنین؟😐😑

ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو! دیوانگی هم عالمی دارد   

فال_گیر#      کم.بود#      تله_پاتی#      هم#     آوردین       

از النا۳۰۰۰۰#      

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان