2777
2789

من برای قسمت ران عمل لیپوساکشن انجام دادم حدود 7 ماه قبل پیش دکتر حدادی. خب باید بگم لیپوساکسن به لحاظ درد اینا میگفتن خیلی مشکل زاست و به همین دلیل من چندین سال از ترس انجام نمیدادم ولی بالاخره راضی شدم انجام بدم. باید بگم برخلاف اون همه میگن خیلی هم مشکل نداشت برا من، شایدم به خاطر پزشکم بود، نمی دونم،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامان من خیلی اضافه وزن داشت هرکاری کرد نشد با رژیم لاغر کنه

تصمیم گرفت لیپوساکشن انجام بده

بهمون خیلیا دکتر شهریار حدادی رو معرفی کردن

اولش مطمئن نبودم که بشه به حرف اینو اون اعتماد کرد

اما دیدم واقعا خیلی دکتر خوبیه و مامانم خیلیییی لاغر شد

عوارضیم نداشت اونقدر

فقط چند روز باید استراحت میکرد

من قسمت رون هام خیلی بزرگ بود، لیپوساکشن انجام دادم پیش دکتر باقری، عالی شده. اصلا بعدشم زیاد درد ند ...

سلام  و وقت بخیر ببخشید سوالی داشتم ازتون ممنون میشم جواب بدین میخواستم ببینم راضی هستین از لیپوی رانی که انجام دادین و کلا چند سانت کم میشه از رانها؟ 

خدایا بی نهایت شکرت  مادران و منتظران عزیز که همیشه دعام کردین دستتونو میبوسم بازم التماس دعا دارم

من عمل لیپوساکشن انجام دادم و 4 کیلو لاغر کردم بیشتر سایز کم کردم تا لاغری ولی خوب راضی بودم از عملم و از دکتر م دکتر علیرضا فروتن .. خیلی از فتمیلامون همون موقع شماره دکتر و از من گرفتن اگه کسی شماره مطب خواست پیام بده بهم 

من انجام دادم بچه ها فقط حتما اگر چاقید نباید انجام ندید اول لاغر کنید بعد برای اندام قشنگ تر لیپوساکشن انجام بدین من دکترم دکتر قهرمانی بود من 94 کیلو بودم برام انجام نداد کلی رژیم گرفتم شدم 68 بعد برام با لیزرلیپوانجام داد و ی ذره پهلو اینا داشتم ازم کشید و اندامم خوش فرم تر شد 

من انجام دادم عمل لیپوساکشن البته زیاد چاق نبودم میخواستم فقط یکم پهلوهام آب بشه و زیر شکمم کوچیک تر 

الان اوکیه و خیلی راضیم . دکترم ابوالفضل رخشان بودن که دختر داییمم عمل کرده پیشش 

دکتر زهرا پرتو واقعا کارشون خوبه و همه مریضاشون از عملشون راضین خواهرم لیپوماتیک کرده پیششون و منم سه هفته پیش لیپوساکشن کردم از تجربه و اخلاق خوب دکتر پرتو هر چی بگم کم گفتم واقعا عالی هستن ایشون

اگه برای لاغری از جراحی لیپوساکشن میترسید ، یکی از گزینه هایی که می تونید به عنوان جایگزین لیپوساکشن در نظر بگیرید لیپوکویتیشن هست که میشه لیپوساکشن بدون جراحی (اولتراسونیک)

حواستون باشه که کویتیشن به تنهایی باعث لاغری چندانی نمیشه و به صورت کلی از کویتیشن به عنوان یه روش غیرتهاجمی لاغری در کنار ورزش و رژیم غذایی میشه بهترین نتیجه رو گرفت. اگه حوصله این سوسول بازی ها    رو ندارید میتونید از همون لیپوساکشن استفاده کنید که هم سریع تره و هم نتیجه اش قابل توجه تره

لیپوساکشن : تغییرات سریع و قابل توجه در کنار عمل جراحی ، دوره نقاهت بیشتر ، بیهوشی و احتمال عوارض جانبی

لیپو کویتیشن : تغییرات جزئی در چند جلسه ، مکمل رژیم و ورزش ، غیر تهاجمی ، بدون درد و دوره نقاهت ، تقریبا بدون عوارض جانبی

دیگه انتخاب با خودتونه. اگه دوست داشتید بیشتر بدونید میتونید یه سری به butmag "بیوتی مگ" بزنید.