2777
2789
چرا؟ دلیلتو بگو تا بگم چیکار کنی😁

اول که واقعا درد دارم و خیلی خسته شدم دیگه بیمارستانم چون دولتی هست میگه یادهانه رحمت باید 4بشه یا خونریزی و آبریزی باید داشته باشی از یه طرفم میترسم بچه مدفوع کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه طبیعی ولی بستریم کنن دیگه حتی با سوزن فشارم رازی هستم

تو ک صبر کردی یه هفته صبر کن تا دردت بگیره ..چرا اخه ؟ پیاده روی برو تا دهانه باز بشه بعدبرو 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
تو ک صبر کردی یه هفته صبر کن تا دردت بگیره ..چرا اخه ؟ پیاده روی برو تا دهانه باز بشه بعدبرو 

خیلی میرم استرس مدفوع کردن افتاده به جونم شبو روزندارم دیگه

اول که واقعا درد دارم و خیلی خسته شدم دیگه بیمارستانم چون دولتی هست میگه یادهانه رحمت باید 4بشه یا خ ...

پیاده روی کن عزیزم. ک دهانه باز بشه. ورزش های مخصوصش رو از نت بگیر انجام بده

مدفوع کردن نوزاد معلوم نمیکنه

خیلی میرم استرس مدفوع کردن افتاده به جونم شبو روزندارم دیگه

مدفوع کنه ترشح سبز رنگ ازت میاد نگران نباش 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
پیاده روی کن عزیزم. ک دهانه باز بشه. ورزش های مخصوصش رو از نت بگیر انجام بده مدفوع کردن نوزاد معلوم ...

من شنیدم اگه مدفوع کنه ترشح سبز رنگ داره مادر

یعنی صبح ناشتا برم اوکی هست

نمیدونم. من ظهر ساعت ۱ اینا ناهار خوردم ساعت ۵ ی ابمیوه کیک بعد بستری شدم به علت نشت کیسه اب ،دیگا هیچی نخوردم ساعت ۱۲ شب گفتن ضربانش افت کرده باید اورژانسی سز کنن بااینکه من دهانه رحمم۸ سانت باز شده بود و اخرش بود ولی سرع بردن اتاق عمل ساعت ۱۲و۵۵دیقه شب پسرم دنیا اومد. انقد گشنه بود که نگو

2790
2778
2791
2779
2792