2777
2789
عنوان

امشب دیگه ترکیدم و خودمو سر شوهرم خالی کردم. تعریف شوهرم از همکار زن

| مشاهده متن کامل بحث + 39820 بازدید | 402 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا نرمال نیس..جنبه کار کردن تو اینجور محیط هارو نداره یا قبول کن و کنار بیا  یا نزار بره

تیکرت ابی شده.پسره؟

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

میگم شوهرت از کجا فهمید پرز ماسک رفت تو گلوش ولی صداش درنیومد 😐😐😐

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

تو همه اینا من هیچییییی نمیگفتم فقط گوش کردم 

فقط یه سری بعد حرفاش یخورده رفتم تو خودم گفتم شاید بفهمه بدم اومده ولی فایده نداشت 

خلاصه امشب حرف از تیپ دخترای بالا شهر و سنگین و دخترای سبک افتاد 

همینجوری داشتیم حرف میزدیم 

یهو گفت مثلا همین خانوم امیر خانی 

معلومه دختره بالاشهر میشینه دیگه اصلا از تیپ قیافه همه چیش معلومه دختره خانواده داره 

یهو عصبی شدم گفتم بازم امیر خانی؟؟ 

جالبه ادامه داد 

گفت آره دوست من می‌گفت امیر خانی پایین شهر میشه من گفتم عمرا این بالاشهر میشینه 

باباش اونروز با یه ماشین مدل بالا خارجی اومد دنبالش گفت پاسداران میشینن 

بازم کلی تعریف کرد

منم هیچی نگفتم تا حرفش تموم شه و با اخم فقط گوش میکردم 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
آیا اکنون امیرخانی پرز ماسک را قورت داد یا خارج کرد یا همانجاست 

وای نگرانم کردی😂😂😂

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
امیرخانی پاسخگو باش ولوله شده بخاطرت😂البته اگه مث عباس بوعذار نباشه و وجود خارجی داشته باشه

بوعذار کیه

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                             یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤️🎈                              - میشه واسم دعا کنی خانوم دکتر شم؟!🥺