2777
2789

ولی شما هروقت اون مریض باشه زود زود زنگ میزنید حالش رو بپرسید 

بهترین کار در مقابل مریضی بعدی نامزدتون چیه؟؟؟؟؟

زنگ نزنید؟

یا 

کلا چطووووور باید جالبش کرد که یک خانوم نیاز داره به این جور چیزا که ارش پرسیده بشه که حالت خوب شد؟یا ن

(شاید بخاطر مشغله کاری باسه و خودش هم همینو بگه )

ولی خب آدم دلش میخواد وقتی خانوم هم مریض بود مردش ازش بپرسه 

خانمای باسیاست دراین مواقع چه رفتاری پیش میگیرند؟🧐🧐

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

وقتی خوب شدی، بدون هیچ ناراحتی، بهش بگو عزیزم وقتی حالم خوب نیست و حالمو می‌پرسی و پیگیر میشی، حس خوبی بهم میده.

چون الان تو نامزدی هستی، یاد بگیر «حرف بزنی» و خواسته هات رو در کمال آرامش و احترام بگی.

و الا تو دلت و ذهنت هی بریزی، میشی مثل من که بعد از ۷ سال زندگی بلد نبودم دردم رو مستقیم به شوهرم بگم. و با کلی روان‌درمانی و مشاوره یاد گرفتم.

تنها سیاستش اینه که بصورت تهاجمی نگی که ایشون هم حالت تدافعی نگیره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خوب شدی، بدون هیچ ناراحتی، بهش بگو عزیزم وقتی حالم خوب نیست و حالمو می‌پرسی و پیگیر میشی، حس خو ...

شاید گفته بشه و اون باز یادش نمونه 

آدم حس میکنه اضافه هس و یه دونه اون یادش نمیفته 

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
شاید گفته بشه و اون باز یادش نمونه  آدم حس میکنه اضافه هس و یه دونه اون یادش نمیفته

به خودت بیشتر برس.

مخصوصا موقع مریضی. و همینطور دوران عادت ماهانه.

مثلا زنگ‌میزنه حالت رو بپرسه، میگی امروز چون حالم خوب نبود، بیشتر استراحت کردم. 

آبمیوه گرفتم واسه خودم. فلان کارو کردم.

جلوی ایشون هم انجام بده و بیشتر مراقب خودت باش.

اینجوری موضوع براش اهمیت پیدا می‌کنه.