2777
2789
منمم مخصوصا ک ما با این تفکرات احد بوق بزرگ شدیم کسی زاهنمایی نمیکنه😑

اوهوم😐👌🏻

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی خانم چرا نباید بدونه قاپ قاعدگی چ

من مجردم

تا حالا ازین چیزا استفاده نکردم

اگه عدد تعداد پستم یه چیز باحال شده بود، اسکرین بگیرید برام بفرستید🤪😁💜 تیکر مال کنکورمه💜
خو بلاخره از دو طرف فشار میاره تو نت نوشته بکنش بالا تا دهانه رحم😐 باید دستتو تا ارنج بکنی تو تا ...

🤣

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
مث اینکه ندونی نوار بهداشتی چیه

نه دیگه، کاپ قاعدگی اونقدر هم رواج نداره تو ایران، خیلی هم عجیب نیست کسی ندونه

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 

چرا حالا اینقدر گرونه 280 تومن چه خبره! 

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
مث اینکه ندونی نوار بهداشتی چیه

نوار بهداشتی هم مجرد هم متاهل میتونن استفاده کنن

ولی اینو باید متاهل باشی تا بتونی استفاده کنی

و منم مجردم

اگه عدد تعداد پستم یه چیز باحال شده بود، اسکرین بگیرید برام بفرستید🤪😁💜 تیکر مال کنکورمه💜
بخدا تو نت نوشته بود اینو

از مجبوری ک آره مجبورم چون ب نوار بهداشتی حساسیت دارم  و کاپ هم خیلی تمیزتره ب نظرم. شما اگ یکم مطالعه کنی عزیزم متوحه میشی جوری نیست ک گشاد بشه حالت ارتجاعی داره