2777
2789
عنوان

نوشتن ارزوها ❤شب ۲۵ ماه مبارک رمضون❤

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 41 پست
من دوسال نوشتم حاجت روانشدم ولی الان بازم مینویسم ....ممنونم از یاداوریت ....التماس دعا خیلی خیلی بخ ...

دیگه سومی شد حاجت روا میشی۰🥰💚

⁦❤️⁩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه سومی شد حاجت روا میشی۰🥰💚

صدقه چی بزارم عزیزم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# 💚

من یه پیج هست به کودکان کار دادم انلاین واریز کردم طرح هلال نان

ببین من شب 19 گذاشتم لای قران.الان اگه بخام دوباره اجاتمو بنویسم بزارم  درسته؟چون گفته قران دست نزنیم یعنی صفحش باز نشه

ببین من شب 19 گذاشتم لای قران.الان اگه بخام دوباره اجاتمو بنویسم بزارم  درسته؟چون گفته قران دست ...

من با یه چسب نواری زدم به اون صفحه

چون قرانم هر روز میخونم

کاغذ هم تکون نمبخوره

سمت نوشته به سمت قران بزن

پشتش که سفیده رو باشه

من با یه چسب نواری زدم به اون صفحه چون قرانم هر روز میخونم کاغذ هم تکون نمبخوره سمت نوشته به س ...

نه.منظورم اینه ک یه جا نوشته بود تا سال دیگه صفحه شو باز نکنین.الان من بخام دوباره چندتا حاجت دیگه بنویسم بزارم تو همون صفحه درسته؟یا باز نکنم

نه.منظورم اینه ک یه جا نوشته بود تا سال دیگه صفحه شو باز نکنین.الان من بخام دوباره چندتا حاجت دیگه ب ...

من باشم انجام میدم🙃