2777
2789
عنوان

شوهرخیرندیده

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 60 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب نمیذاره منم انگار وسواس شدم همش چکش میکنم کلی کار نکرده دارم ولی نمیتونم از پای گوشی بلند بشم

هر چقدر واسه خودت بیشتر ارزش قائل باشی و احترام بزاری بیشتر جذبت میشه یه ذره به خودت بیا 

همون توصیه مشاورو برو کلا گیر دادن بدتر میکنه  یهو قاط میزنه میگه هرچه باداباد

دقیقا الان‌خودشو زده به هر چه باداباد.بعدم‌مشاور‌میگه هر چی پیله کنی بدتر میشه کمی‌دوری هم‌ نزدیک بودن بهتر جواب میده ولی خب دلم‌میخاد‌ لااقل یه پیام‌بده دلم خوش بشه.گفته زیاد گیر بدی ممکنه تحریک بشه و باز خیانت کنه

هر چقدر واسه خودت بیشتر ارزش قائل باشی و احترام بزاری بیشتر جذبت میشه یه ذره به خودت بیا 

دارم‌رو خودم‌کار‌میکنم ورزش‌میکنم.زبان یاد میگیرم به خودم میرسم ولی این فکرای لعنتی نمیذاره

روی گوشی نصب کنه واتساپ همسرش میپره،باید روی لب تاپ نصب کنه

نمیشه کلا قبلا این‌راه ها رو رفتم و البته بی سیاستی‌بوده خیلی راحت میتونستم قبل اینکه حرمتا از بین‌بره با زبون نرمش کنم

خودتو مشغول کن  اصلا برات مهم نباشه  مطمین باش نتیجه میگیری  اگه رفتی مشاوره باید ...

تو رو خدا دعام کن لااقل از پای این گوشی بتونم بلند بشم من نویسندم دارم زبان یاد میگیرم اصلا از زندگی‌زده شدم و دارم این آقا رو کنترل میکنم