2777
2789
عزیزم بگردم الهی🥺 غصه نخور 

💔💔💔💔💔

اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا عدالت داره   خب ننداز گردن خدا  

کو عدالتش کو 

چرا خوشبختی رو واسه همه تقسیم نکرده

اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1

ولی درکت میکنم متوجه ام چی میگی 

خدا کمکت کنه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

چه جوری ول کنم مگه خارج دادی، زندگی میکنم هر جا رفتم بخاطر اینا سرکوفت خوردم  هر جا رفتم سر ...

تو این شرایط کار بهتری نمیشه کرد،باید خودتو جمع و جور کنی

پس چی؟بشین گریه کن!

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
واقعا گل گفتی هیچی خانواده نمیشه منم یه مادر دارم اونم محلمون نمیزاره هی اونجا نرم بهتره،خانواده ی ش ...

من باید برم تو سبر آروم شم

فقط دعا کن دخترمو به جایی برسونم بعدش راحت شم بعد من زند،یش واویلاست

ژینا خیلی وقته اول نیست🙂

عزیزم تو سیدی؟

یه حاجتی دارم میشه دعا کنی برام حاجت روا بشم

کو عدالتش کو  چرا خوشبختی رو واسه همه تقسیم نکرده

گاهی ادما کاری میکنن که یه عده نتونن از زند‌گیشون  لذت کافی ببرن 💔

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم شوهرت خوبه؟ 

میدونم خیلی سخته اینجوری🙁

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
 گاهی ادما کاری میکنن که یه عده نتونن از زند‌گیشون  لذت کافی ببرن 💔

اگه عادله چرا جوابشونو نمیده پس

من درکت میکنم منم ندارم منم اوضاع خانوادم داغونه .....حسرت ب دلم موند ی روز برم خونشون و ی تخم مرغ باهم بپزیم و بخوریم ....دلم میخواست ی بار مامانم ب گوشیم زنگ میزد و با حال نگران میگفت چرا دیر جواب دادی نگران شدم 😔 من و تو و امثال ما از ساده ترین نیازهای یه ادم محرومیم 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
عزیزم تو سیدی؟ یه حاجتی دارم میشه دعا کنی برام حاجت روا بشم

نه فدات بشم من الهی 

زندگی به شرط بودن با امام حسین ❤️

لایق باشم که نیستم

50 تا صلوات برای حاجت رواییت میفرستم 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️