2777
2789

من ۱۰ سالو نه ماهگی پریود شدم قد دخترتو داشتم

الانم کلاس هشتمم ۱۷۰.۱۷۱ ام

باز جای رشد دارم میخوام یسری ورزش افزایش قد دارم انجام بدن قرص مولتی زینک کلسیم اهن هم میخورم

🖇🍭💛🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب قد زندایی شما کوتاه حساب میشه البته قصد توهین ندارم

بعد پریود به طور متوسط دختر ها ۹ سانت رشد میکنند

حالا احتمال داره این میزارن کمتر و بیشتر بشه این متوسطشه

با افتخار یک فمینیست هستم 😊                 

من با قد ۱۵۲ پریود شدم و الان ۱۵۸ هستم دختر شمام نهایتا چندسانت دیگه قد میکشه 

قدش خوبه الان 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من ۱۰ سالو نه ماهگی پریود شدم قد دخترتو داشتم الانم کلاس هشتمم ۱۷۰.۱۷۱ ام باز جای رشد دارم میخوام ...

وای ممنون نگران بودم

شادترین فردی که تو زندگیت دیدی من هستم 🌈🤩🎉
خودم میدونم🤦🏼‍♀️😑

اعصاب نداریا😂

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
عزیزم باید ببری دکتر هورمون و غدد اینجا نتیجه نمیگیری  ببرش حتما من هر چی ب خواهرم میگم نمیبره ...

چشم

وااقعا😐😳

آره

تازه اعتماد به نفسشم سر به فلک کشیده😂

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
وقتی فهمیدی چجوری برخورد کردی؟همیشه فکر میکنم دختر منم یروزی عادت میشه چجوری باید رفتار کنم و چی بگم ...

چیرو فهمیدم

2790
2778
2791
2779
2792