2777
2789
عنوان

یک خانمی بدون اطلاع شوهرش...

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 70 پست
اسی جونم من میدونم تو چی میگی نه حسادتی تو کاره و نه چیز دیگه ای ...فقط رابطه خودت و شوهرتو میبینی و ...

درسته اتفاقا همسر منم همین. رو گفت حق با شماست ولی اخه اقاهه فوق میلیاردر هست و این پولا چیزی نیست براش من فکر میکنم خانم فقط میخواسته شخصیت مردش رو خورد کنه که موفق شده!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسیار سورپرایز قشنگی بود.‌از این دید نگاه کن.. منم آرزومه خانه بخرم بعدش همسرمو سورپرایز کنم.خدایا ش ...

نه عزیزم خودشون یک خونه سوپر لاکچری دارن و بیشتر جنبه پوزه به خاک مالیدن داشته این اق‌دام امیدوارم به زودی باهم یک خونه عالی بخرید😍😍😍😍

سعی کن این رفتارتو عوض کنی و ب خودت بفهمونی ک زندگی دیگران ب شما مربوط نیس پس خودتو درگیر مسائل دیگر ...

شما از همونایی هستی که چند تا جمله کلیشه یی یاد گرفتی هر موضوعی پیش میاد به کار میبری شون و اصلا متوجه سوال و جواب نمیشی فقط حرف خودتو میزنی باشه من قضاوتگر شما که نیت منو متوجه نشدی و قضاوتم کردی گل سرسبد

درسته اتفاقا همسر منم همین. رو گفت حق با شماست ولی اخه اقاهه فوق میلیاردر هست و این پولا چیزی نیست ب ...

آقاهه چیکاره هست که فوق میلیارد هست ؟

البته اگه نمیخوای بگی هم مشکلی نیست

شما از همونایی هستی که چند تا جمله کلیشه یی یاد گرفتی هر موضوعی پیش میاد به کار میبری شون و اصلا متو ...

شمام هرجور ک دلت میخاد منو قضاوت کن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
ببین حرف یک قرون دوزار نیستا چند میلیارد پوله! واقعا چند میلیارد پول رو بی خبر از شوهرت خرج میکنی؟ ی ...

خب شاید دلیلی داشته که اینکارو کرده منو شما از زندگی و شخصیت رفتاری اونا خبر نداریم.. .منم اطرافم زیاد هستند که بدون اطلاع شوهرشون توی بیشتر جاها سرمایه گذاری میلیاردی کردند . خانمه نمایشگاه ماشین داره ولی سپرده دست کسی شوهرش بعداز یکسال متوجه شد رابطه شونم خیلی خوبه ...دیگه این چیزا عادی شده 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
نه عزیزم خودشون یک خونه سوپر لاکچری دارن و بیشتر جنبه پوزه به خاک مالیدن داشته این اق‌دام امیدوارم ب ...

مررسی عزیزم

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️