2777
2789
عنوان

من 50 سالمههه دارممم زایمان میکنممممم وای خدا😶😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4540 بازدید | 230 پست

ما هیچ‌وقت نمیتونیم جلوی نظر دادن دیگران رو بگیریم اونم وقتیکه تو جای عمومی نظرسنجی میکنیم و کسیکه خوشبخت و قویه نیازی نداره به دیگران اثبات کنه که خوشبخته و ادم قوی و خوشبخت هیچ وقت تحت تاثیر حرف دیگران دلسرد نمیشه حالا چه سنش کم باشه چه زیاد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
توضیح دادم بالا بعدم مگه خوشبختی همه یحوره؟معیارا فرق داره معیار منو شما برلی خوشبختی مسلما فرق داره ...

هرچی سنت بالاتر میره معیارهاتم بهتر میشه و به معیارهای الان خودت میخندی و خودت به خودت میگی چقدر بچه بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته به هرحال هر کسی یه هدفی تو زندگیش داره یکی فقط شوهر کردن براش مهمه یکی درس و موفقیت یکیم هر دو قرار نیس همه مثل هم باشن ولی یه فرهنگه غلطه که داره جامیفته آدم باید بره تو اجتماع دانشگاه آدمایه متفاوتو ببینه الان یه تاپیک بود خانمه 19 ساله برای زایمانش تو یکی از تاپیکاشم زده بود شوهرش نمیزاره درس بخونه و بره دانشگاه خودشم مشکلی نداشت به هر حال آدما هم اندازه هدفاشون زندگی میکنن ازدواج خوبه در سن مناسبم خیلیییی بهتره نه زود نه دیر

از لحاظ مالی چطوری؟؟؟؟؟

با حقوق خودم ی ۲۰۶ دارم ...رفاه خوبی داریم شوهرم مهندسه و خونه و ماشینم داریم البته دوت کار انجام میده فقط من ربطشو نفهمیدم ینی الان ی زن ۳۰ سالگی ازدواج کنه حتمااا پولدارن؟

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
هرچی سنت بالاتر میره معیارهاتم بهتر میشه و به معیارهای الان خودت میخندی و خودت به خودت میگی چقدر بچه ...

والا  زنای ۵۰ ساله النم میبینم معیاراشون همیناس برا بچه هاشون ..معیار های شما چیه ؟

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

نه_به_کودک_همسری#

#نه_به_کودک_مادری‍ 

نه به این بی فرهنگی نه به این ننگ نه به این عار. دختر ۱۷ ساله باید کنکور بده نه این که به فکر ازدواج باشه. ازدواج زیر ۱۸ سال کودک همسری و زیر ۲۰ سال بی عقلی و بی فرهنگیه

اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی کسی که دکترا میگیره تو ۳۰سالگی با یکی هم سطح و موقعیت خودش ازدواج میکنه دیگه شور زندگی نداره؟؟ ...

نه ما تو فامیلامون ده تا ازاین موردا داریم طرف خواستگار بالاتر از خودش میخاد یا خواستگار خوب نداره 

تو میخای تاپنجاه مجرد بمون ولی خیلیا دوسدارن تشکیل خانواده بدن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
این حرفت کاملا اشتباهه. وقتی تو سن بیشتر ازدواج میکنی به کمال بیشتری رسیدی و توقعت از زندگی اتفاقا ب ...

خب توالان دیگه باید بری دوا درمون کنی چون سن بالا شانس بارداری کم میشه

ازنظر منم حرف شمااشتباهه چون من به اون توقعی که اززندگی داشتم رسیدم 

والا  زنای ۵۰ ساله النم میبینم معیاراشون همیناس برا بچه هاشون ..معیار های شما چیه ؟

یه عده معیازهاشون رو نمیگن  فانتزی هاشونو میگن

مثلا یکی میگه میخوام تو فلان سن ازدواج کنم

یه عده میریزن میگن   نه اول جوونی کن  عشق و حال کن   خونه مجردی بگیر  و...   از عشق و حال هایی صحبت میکنن که فانتزی های خودشون بوده و بهش نرسیدن

یادشون میره که تو ایرانن   خودشونم برگردونید به دوران مجردی نمیتونن به حرف های خودشون عمل کنن

در هر صورت من اطراف خودم خیلی کم داشتیم ازدواج زیر 20  یا حتی زیر 22  اکثرا دانشگاه رو میرن

اما رفتار یه عده نشان از یک کمبود میده

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
این حرفت کاملا اشتباهه. وقتی تو سن بیشتر ازدواج میکنی به کمال بیشتری رسیدی و توقعت از زندگی اتفاقا ب ...

هر کس تو ی سنی امادگی ازدواج و پذیرش مسئولیت زندگی رو در خودش تشخیص میده خواهرم دقیقا مثل شما بود ما هم اصلا برای ازدواجش تحت فشار نذاشتیمش توی 26سالگی ازدواج کرد و الان هم خیلی خوشبخت و راضی هستش ولی من تو سن 17سالگی به مادرم گفتم که دوست دارم ازدواج کنم و کاملا برای پذیرش مسئولیتش امادگی دارم و ازدواج کردم من هم از ازدواجم کاملا راضی و خوشبخت هستم سن ازدواج رو نمیشه برای همه اشخاص تعمیم داد و در کل هم اونایی که میگن سن بالا خوبه و هم اونایی که میگن سن پایین خوبه همشون دارن درست میگن فقط اختلافشون برای اینه که میخوان عقیده ونظر خودشون رو به بقیه تحمیل کنن 

کودک همسری چیز خوبی نیست باید باهاش مخالفت بشه

اما یه سریام دیگه شورشو در آوردن دیگه بالای 18کودک حساب نمیشه 

لوس بازی با فرهنگی نیست

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

جهت اطلاع کودکی تا ۱۱-۱۲ سالگی هست و یه دختر پونزده شونزده ساله نوجوان محسوب میشه و نمیشه گفت کودک همسری

الان ماها که اینجا علاف نشستیم داریم در مورد ازدواج این اشخاص نظر میدیم و اینا رو قشر بدبخت میدونیم که قابل ترحمن و باید به این اوضاع رسیدگی بشه خدمتتون عرض کنم که من تو نزدیکانم داریم دختر چهارده سالگی ازدواج کرده الان چهل سالشه خیلی خوشبخته. خودش و همسرش وکیل پایه یک دادگستری هستن و دوتا بچه بزرگ دارن. فکر کنم خیلی بهتر از اکثر ماها باشن

یا دختر تو ۱۸ سالگی ازدواج کرده الان استاد یک دانشگاه خفن هست و خوشبخته

نمیشه جلو این ازدواج ها رو به زور گرفت چون به انتخاب خودشون هست و خانواده ها هم ازشون حمایت میکنن و خودشون هم غالبا به لحاظ هوشی و اجتماعی و فیزیکی سطح بالاتری دارن نسبت به همسن و سالاشون

یه عده معیازهاشون رو نمیگن  فانتزی هاشونو میگن مثلا یکی میگه میخوام تو فلان سن ازدواج کنم یه ...

اره بابا همینا انقدر قر و فر میارن از اخر تو سن بالا ک افسزدگیگرفتن زن ی مرد زن مرده ک ی بچه دارن میشن یا برای بچه دار شدنشون پی دکترن

برای دفاع مادر خودتونو مثال میزنید منم میتونم مادر خودمو به عنوان مثال نقض بگم  در ضمن قرار نی ...

نه اونیکه دوسداره تاخر عمر مجرد بمونه قرار نیس همه زود ازدواج کنن ولی اونیکه قراره ازدواج کنه توقع نداشته باشه خواستگاری اونموقع الانم براش بیان خیلیارو اینجا دیدم افسردگی گرفتن از تنهایی