2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 44 پست
واقعا؟

اخه مگه عشق مادرنصف میشه پس الان مادرشوهرمن ده تابچه داره عشقش به بچه هاش یک دهم شده مادراگه مادرباشه میتونه به همه بچه هاش بیشترازنیازشون عشق بده 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
واقعا؟

تو الان همه وجودت اموالت قلبت توجهت معطوف بچته

وقتی یکی دیگه بیاد دز منصفانه ترین حالت نصف میشه

پس‌این توجه وعشق و محبت و رفاه رو از فرزندت نگیر اگه واقعا عاشق بچتی

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا بچه اول خوبه خودتم اگه حوصله و وقت برا تربیت داری بیار

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بله منم وقتی تنهاییش رو میبینم دلم براش می سوزه

حتما بیار براش وقتی بزرگ شد کیو داره مگه چدر و مادر همیشه هستن

همه چیز که پول و رفاه نیس ادم به یه هم خون نیاز داره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
تو الان همه وجودت اموالت قلبت توجهت معطوف بچته وقتی یکی دیگه بیاد دز منصفانه ترین حالت نصف میشه پس ...

تو خودت مادری که این ها رو می گی محبت بین بچه‌ها نه تنها کم نمیشه بلکه با آمدن بچه ی دیگه زیاد تر هم میشه تجربه دارم که این و می گم 

خودم و باباش

میبری دانشگاه؟

عالیه

اگر برنامه زندگیتون طوریه که ب هیچ جنبه اش فشار وارد نمیشه اقدام کن

من خودم یه ۲ساله دارم

هیییییچ حمایتی از هیچ کس ندارم

مجبور شدم کارمو کنار بزارم

۲ساعت کسی رو ندارم بزارم بچه رو پیشش برم دکتر

و خدایی که در این نزدیکی است
میبری دانشگاه؟ عالیه اگر برنامه زندگیتون طوریه که ب هیچ جنبه اش فشار وارد نمیشه اقدام کن من خودم ...

نه عزیزم عصرها که همسرم هست کلاس برمی دارم. الانم که آنلاینه

من دخترم‌دو سالشه پسرم سه ماهشه خیلی سخته بعضی وقتا سرم‌سوت میکشه ولی تک فرزندی رو نمیپسندم در ثانی سنم داره میره بالا عاشق هر دو فرزندم هستم مخصوصا اولی

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

اگ الان بیاری دقیقا وقتی به اولت برع مدرسه 

بچه اول ۱ ساله  و یا بیشتر میشه و دردسرها میکشی برا کلاس اول و مثل الان من باید همش گریه کنی

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه