2777
2789
عنوان

همین ی ساعت پیش ی بی بی چک دادم ولی هیچ خطی نشون نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 10037 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی امین😓 خودم سنم خیلی کمه ولی نی نی میخام😄

انشالله زود نی نی دار بشی

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
باز خوبه طول کشیده یه خط کمرنگ بیوفته. برا من که درجا 2تا خط پررنگ افتاد. فکر کنم خراب بود. حوصله ند ...

خب مثبته دیگه واسه منم واسه هردو بچم درجا دوتا خط پررنگ افتاد

خداجونم شکرت😍
اینکه مثبته خراب نیست

آخه چندماه بود داشتمش. احتمال میدم خراب شده باشه. بارداری اولم وقتی بی‌بی چک زدم چند دقیقه طول کشید تا یه خط پررنگ بیوفته. تازه اون موقع 2 هفته از موعدم گذشته بود. ولی این سری یه هفته فقط گذشته بود. خیلی هم حس پریودی دارم😅

آخه چندماه بود داشتمش. احتمال میدم خراب شده باشه. بارداری اولم وقتی بی‌بی چک زدم چند دقیقه طول کشید ...

واسه من یه روز بعد تاخیر سریع دوتا خط پررنگ افتادمثبت بود

خداجونم شکرت😍
مطمئن باش مثبته

بعد ماه رمضون میرم آزمایش میدم. الان برم و شوهرم بفهمه باردارم اجازه نمیده روزه بگیرم. پسرمو که باردار بودم فقط یه هفته اجازه داد. از بس غر زد و اخم کرد که از زندگی سیر شدم😅

واسه من یه روز بعد تاخیر سریع دوتا خط پررنگ افتادمثبت بود

من الان ۳ روزه از پریم میگذره ولی خب من همیشه یکی دو روز عقب جلو میشدم شاید الانم همینجوریه و حامله نیستم😓😩

من الان ۳ روزه از پریم میگذره ولی خب من همیشه یکی دو روز عقب جلو میشدم شاید الانم همینجوریه و حامله ...

همه مثل هم نیستن بعضیا اصلا بی بی چکشون مثبت نمیشه میخوای مطمئن بشی آزمایش بده

خداجونم شکرت😍
وا خب نباید بگیری دیگه ضرر داره

نه بابا ضرر نداره. اطرافیانم خیلیاشون توی بارداری روزه میگیرن. ماه خاصی هم نداره. بعضی دکترا میگن 3 ماه اول و سوم ضرر داره. ولی من از همه نوعش دیدم. بچه ها هم همه سالم و باهوش خداروشکر. شوهرم خیلی حساسه وگرنه خودم مطمئنم هیچی نمیشه. 

نه بابا ضرر نداره. اطرافیانم خیلیاشون توی بارداری روزه میگیرن. ماه خاصی هم نداره. بعضی دکترا میگن 3 ...

واقعا؟ کاش منم میگرفتم 🥺 من هیچچچی نمیتونم بخورم فقط یکم میوه و بیسکویت اونم واسه اینکه ضعف نکنم میخورم وگرنه فرقی با روزه دار ندارم اصلا لب به غذا نمیزنم

میدونی خواهرم پنج ماهه باردار بود روزه میگرف بچه خود به خود تو شکمش مرد دیگه میترسم بگیرم بدنمم خیلی ضعیفه

خداجونم شکرت😍