2777
2789
عنوان

کاربر تنهای تنهام ترکید جررررررر🤣🤣🤣👋

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 179 پست
میگم که بحث و دعوا...  مثلا بچه ها به شوخی دعوا راه بندازن...  بعد این آقای استارتر به م ...

آقایون وقتی تاپیک میزنن تا۱۰۰صفحه ام میره جلو ولی ما تاپیک بزنیم راهنمایی بخایم ۱صفحه بزور😅

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موضوع و عنوان تاپیکش چی بوددددددددددددددددددد؟

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
خودش گفت با کشف شد؟

خودش گفت تو امضاش هم بود ک آقا هستم

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

اونجا خب استارتر یه مرد بو بهم درخواست دوستی داده بود... من قصد صدا زدن نی نی یار رو نداشتم.. 

خودش اول بی جنبگی کرد اسم منو دوستمو تگ کرد با نی نی یار زیرشم نوشت این دو تا خانوم اذیتم میکنن 😐😂

منم نی نی یار رو تگ کردم نوشتم استارتر درخواست دوستی داده طلبکار هست... 

بعد هم تاپیک ترکید هم استارتر واسه همه اونایی که اونجا بودن یا اخطار داد یا تعلیق... 

ولی من نه اخطار نه تعلیق 😎😎👋

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور ❤️.       کرمانجم 😎✌🏻

کی بود

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
درسا تا صفحه 200 و خورده ای میگن رفته بود 😂😂😂

😑🤐خوبه زیاد ادامه ندادم ب حرف زدن اونجا

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
میگم که بحث و دعوا...  مثلا بچه ها به شوخی دعوا راه بندازن...  بعد این آقای استارتر به م ...

سلام آبجی جون صبح آدینه بخیر باشه 🤗😍💕

نماز و روزه تون قبول باشه 

ماشاالله چند نفر. تعلیق شدن؟!؟ 

@فریماه111

سلام فریماه جان صبحت نورانی به لطف خدا خوبی... 😍🤗🌹قربون دستت حلوا آماده کن برای افطار... جهت شادی روح تعدادی از کاربران 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام آبجی جون صبح آدینه بخیر باشه 🤗😍💕 نماز و روزه تون قبول باشه  ماشاالله چند نفر. تعلیق ش ...

جررررررررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور ❤️.       کرمانجم 😎✌🏻

😂😂😂😂😆ای شیطون

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

کاربرا یهو مریم مقدس میشن، یه تاپیک رو میترکونن 

هرموقع هر کاربری درباره رابطه (همجنس و غیر همجنس)حرفی زده همه مریم مقدس میشن، وااای رابطه چیه، استغفرالله، از سقف برو بالا، آیه قرآن توی تاپیک میذاره که نوشته حرامه 

اما، آیا تو همون قرآنی که تو آیه اش رو میذاری و قبولش داری، درباره غیبت چیزی ننوشته؟ نگفته غیبت نکنید، غیبت یعنی گوشت برادر مرده خوردن، تو تاپیک های غیبت چرا آیه قرآن نمیذاری 

مخاطب_خاص#