2777
2789
عنوان

😭😭😭😭عرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 35 پست

عزیزم منم روسرخودم و بچم بودشبوروزم گریه سس.شامپو اسپندهرچی بگی  تابره داقون شدیم خونمو ک هیچ خونه تکونی گردم اونم چی سه شب ک فهمیدم باگریه

اماالان مادرم طب سنتی پیش ی دکترماهرمیخونه گفته هرکی داره نوره یاواجبی فقط فقط۱دیقه بزاره روموبشوره هرجی شپش و رشک داقون میشه اصلانترسیدموبریزه مو۳دیقه ب بالاسست میشه ب هرکی گفتم انجام دادرفته بود

اگرم رشکی باشه رشک مردست

رنگ ولایتhaircolorist

ببین عزیزم من هرکاری کردم نرف ک نرف حتی شامپو زدم ولی هیچ چیزای گیاهی هم همینطور

رفتیم پیش دکتر متخصص مو و پوست گفت ک روزی 10دیقه موهاتو یکم خیس کن بعد با شونه ریز قشنگ شونه کن کامللللل میرن خیالت راحت اگ اینکاروکنی

وای من چقد گریه میکردم😂

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی فهمیدم تا۳ روز بدنم لس بود هیچ کاری نمیتونستم بکنم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

گریه نداره که ازاین شونه های که کوچیک هستن بگیر بده مامانت موهات با روغن زیتون چرب کنه قشنگ بکشه به موهات بعد با آب گرم بشور سرکه بزنه با یه کیسه ببند بعد10دقیقه با شامپو بشور توی داروخونه شامپوی مخصوص دارن ازاونا هم میتونی بگیری

من وقتی فهمیدم تا۳ روز بدنم لس بود هیچ کاری نمیتونستم بکنم 

وای من چن بار روی پیشونیم دیدم

خیلی چندش و وحشتناکه😳😳😳😳

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
دیدم ممنون مال من هنوز رشکن ایشالا ک خوب شم😢

حتمن خوب میشی عزیزم❤

چیزی نیس نگران نباش من اولش خیلی عرر زدم😂😂😂