sarinaa82 مدیر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1797 عنوان سلام سلام | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 36 پست دینگ دینگزندگی سلاااامدینگ دینگهمگی سلام دینگ دینگ...دیوونه ام ولم کنین🤝🏻😂 1400/02/17 | 04:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahsaard عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 به وقت صبح قیامت که سر ز خاک برآرم به گفت و گوی تو خیزم به جست و جوی تو باشم 👤سعدی اگر زمان و مکان در اختیار من بودده سال قبل از طوفان نوح عاشقت می شدمو تو میتوانستی تا قیامت برایم ناز کنیو من کم می آوردم و تسلیم می شدم . #آندره_مارول
sarinaa82 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1797 اگر زمان و مکان در اختیار من بود ده سال قبل از طوفان نوح عاشقت می شدم و تو میتوانستی تا قیامت برا ... عادت کردهایم به نداشتنهاو شاید به اندوهآری، تو عشق بودی...این را از رفتنات فهمیدمجمال ثریا
ahsaard عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 عادت کردهایم به نداشتنها و شاید به اندوه آری، تو عشق بودی... این را از رفتنات فهمیدم جمال ثریا بسی گفتند: دل از عشق برگیرکه نیرنگ است و افسون است و جادوستولی ما دل به او بستیم و دیدیمکه او زهر است اما نوشداروست ...#فریدون_مشیری
sarinaa82 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1797 بسی گفتند: دل از عشق برگیر که نیرنگ است و افسون است و جادوست ولی ما دل به او بستیم و دیدیم که ... آری، با تواممن در تو نگاه می کنمدر تو نفس می کشمو زندگی مرا تکرار می کندبسان بهار که آسمان راو علف را پاکی آسماندر رگ من ادامه مییابد...#احمدشاملو
ahsaard عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 927 آری، با توام من در تو نگاه می کنم در تو نفس می کشم و زندگی مرا تکرار می کند بسان بهار که آسمان را و ... به چهره ها و راه ها چنان نگاه می کنم که کور می شوم چه مدتی ست دلبرا،ندیده ام تورا؟ رضا براهنی