2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 89 پست
گلم ایشون گفتن وسطت ایپیک کسی پیام نده تا فال منو کامل بگیره...تایپیک شما هم میان💖

بله امکانش خیلی زیاده ک بخواد برگرده و جبران کنه و یجورایی میخواد شمارو ساپورت کنه

و اینکه من برای شما هم یه مورد ازدواج میبینم !!!!!! یا باهاش ملاقات داشتید یا در اینده باهاش ملاقات میکنید

بله امکانش خیلی زیاده ک بخواد برگرده و جبران کنه و یجورایی میخواد شمارو ساپورت کنه و اینکه من برای ...

ازدواج؟🙁🙁 یعنی جدا میشم؟ دوباره ازدواج میکنم؟ بچم چی؟ 😥😥😥😥

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم رابطه ی ما دوام داره؟ نکنه برم دوباره برگردم خونه پدرم چون دیگه آبرویی برام نمونده؟ اهل وفا هست ...

شما منتظر یه خبرای از طرف همسرتون هستید

دزدی این وسط انجام شده ؟ انگار یک نفر خبر دزدی برای شما اورده یا میاره

انگار شوهر شما با خانمی اشنا شده ک خوده اون خانم هم خیانتکار بوده

انگار اون خانم سر همسرتون رو کلاهی گزاشتن و همسرتون از این بابت  خیلی پشیمونه

همسرتون نمیخواد شما برید براتون ادا در میاره میگه مریضم یا کلا انگار حرف مردن و اینا میزنه ک اگه شما نباشید یکارایی میکنه و همین لجبازیش و نگه داشتن بچه هم میتونه واسه همین برگشت شما باشه

و شما هم میدونید ک قول دادناش برای بهتر شدنش شاید دروغ باسه اما ی حسی ته وجودتون هست ک میگه برای بچه برید ادامه بدید زندگیو و فرصت بدید

بله همسرتون پشیمون هستن و فکر میکنن حرکت بجگانه ای انجام دادن و خیلی دلشون میخواد ک برگردید ورقا ای ...

اخه یه خانمی که با تاریخ تولد میگفت بهم گفت شما کلا ستاره هاتون جفت نیست و جدا میشید..نمیدونم والا..

حالا از اون خانم جدا شده؟ وفادار هست دیگه؟ پس بهم گفتی یه ازدواج برات میبینم اون چیه؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
ازدواج؟🙁🙁 یعنی جدا میشم؟ دوباره ازدواج میکنم؟ بچم چی؟ 😥😥😥😥

ببین عزیزم 

همسرتون خیلی شوک هستن

ینی کلا فکر نمیکرد تهش اینجوری بشه 

حتما ان شاء الله یه فرصت دیگه و برگشت دیگه خواهید داشت

فرصت توی ورقا به شکل شروع تازه اومده

و شروع تازه ینی شما هم باید رفتارتون رو تغییر بدین و اگر ب دنبال فرصتی یودید ک چیزیو درست کنید توی رابطه تون این شروع و این برگست میتونه موقعیت و فرصت خوبی برای مهربانی بیشتر باشه

اخه یه خانمی که با تاریخ تولد میگفت بهم گفت شما کلا ستاره هاتون جفت نیست و جدا میشید..نمیدونم والا.. ...

خیلی دخالت میبینم براتون

توی اطرافیان خانواده

هرکسی ی سازی میزنه و شما با هر سازی میرقصی یکم خود رای باشید زن و شوهر و باهم مشورت کنید بجای اینکه با دیگران مشورت کنید

خیلی دخالت میبینم براتون توی اطرافیان خانواده هرکسی ی سازی میزنه و شما با هر سازی میرقصی یکم خود ر ...

نه گلم کسی چیزی نمیگه الان..اما خودم حسم بیشتر روجداییه..همونطور که گفتین شک دارم که بخواد درست یشه همسرم😔

نه گلم کسی چیزی نمیگه الان..اما خودم حسم بیشتر روجداییه..همونطور که گفتین شک دارم که بخواد درست یشه ...

الان دیگه نه!!!! وقتی ب تهش برسه اره کسی هیجی نمیگه

وقتی توی رابطه بودید توی یک خونه بودید

هم از طرف ایشون هم از طرف شما دخالت زیاد بود

گارد نگیر اینقدر اگه میخوای درست بشه رابطه تون یک مقدار گرم تر باس اینو ورقا میگن

بخدا من اونقدرام بد نیستم فقط دلم شکسته ازش...ناراحتم خب...اونم همش بهم میگه برو پی زندگیت