2777
2789
عنوان

چرا خدا منو نمیبینه

240 بازدید | 8 پست

احساس میکنم رگهای سرم دارن میترکه اخه چرا خدا انقدر بی انصافه دیگه دهنمو سرویس کرده دارم اعتقادم رو از دست میدم اصلا وجود داره دلم میخواد دادبزنم بگم خدا چته دلم گریه با صدای بلند میخواد نمیشه اه 

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ما بنده ها مشکلاتمون از طرف خداس، موفقیتامون ماله هوش و استعداد خودمون؟؟؟ 

ی رکن اساسی توی اینک خدا به ادم نگاه کنه بنظر من، شکر گزاری هست، ما ادمها اخلاقمون اینه ک به چیزی ک میده بی اعتنایم، به چی ک نمیده عصبانی!!! من نمیدونم مشکلات شما در چ حد هست و چیه، ولی مشکلات ما، بخاطر خودمونه، کارهایی ک نباید بکنیم، کاهلی و سستی خودمون، و اینارو ب خدا نسبت میدیم، من خودم اتفاقهای خیلی بدی برام افتاد، ولی از طرف خدا نبود، از طرف خدا فقط لطف و رحمت میباره، ی تجدید نظر کنید، با مطالعه درمورد خدا

گلم تایک مشکل پیش میاد نباید روبرگردونی بامقدرات خدا نمیشع جنگید برفرض مثال بیخیال انسانیت ومقدسات بشی اون ته ته وجودت بازم برمیگرده به سمتش مثل فرزند مادر چطور مادر بچشو تنبیه میکنه بازم بچه سمت مادرش میاد اینم همینه  

واسه اینکه مازیر نفرین دین اسلامیم خدای واقعی رو پیداکن وبشناس این خدا که اینا بمااز بچگی گفتن ثمراتش جز دزدی وکلاهبرداری متجاوز و فقر وبدبختی نیست

ملت ما تازمانی که بت پرست و مرده پرستن خدا ازشون روبرمیگردونه

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌